KAŞ NAKLİ İLE DAHA ANLAMLI BAKIŞLAR!

KAŞ NAKLİ İLE DAHA ANLAMLI BAKIŞLAR!

Kadın ve erkeğin yüz ifadesini etkileyen en belirgin özellik kaş ve gözlerin yapısıdır.Seyrelen kaşlarınızı kaş ekimi ile güçlendirebilirsiniz.

Ancak herkesin kaşları istediği şekil ve yoğunlukta olmayabilir? Böyle durumlarda teknolojinin güzelliğiniz için hizmetinize sunduğu kaş ekiminden yararlanabilirsiniz! Sizin de güzel ve doğal görünümlü kaşlara sahip olmanız için hiçbir engeliniz yok!

Son zamanlarda basında da oldukça geniş yer alan kaş ekimi konusu ile ilgili merak edilenleri Transmed Saç & Kozmetik Cerrahi Kliniği Medikal Direktörü Dr. Melike Külahçı'ya danıştık. İşte size, kaş ekimiyle ilgili en çok merak edilen konulardan derlediğimiz bilgiler:

Ekimden 3 ay sonra yeni kaşlar çıkmaya başlıyor

Kaş ekimi, 2?2,5 saat sürer. Kadınlarda kaş kökleri FUT yöntemi ile veya FUE metodu ile alınabilir. İlk yıl normalin üzerinde uzayan bu ekilen kıllar birkaç yıl içinde daha yavaş uzamaya başlar. Ekim yapılmış köklerden kaşlar 3 ay sonra çıkmaya başlar, 9 ay sonra ise son hallerini alırlar. İlk çıkan kaşların daha uzun gözükmemesi için haftada bir ince makasla kesilerek düzeltilmesi önerilir.

İzler 7 gün içerisinde tamamen kayboluyor

Alınan veya ekilen bölgede hiçbir ciddi ağrı olmaz. Lokal anestezi ve hafif yatıştırıcılar yeterlidir. Ekimden sonra iki gün hafif şişlik ve mor noktalar görülebilir. Ancak göze veya herhangi bir hayati organa hiçbir zararı olmayan masum girişimdir.

Ekim alanı aynı gün kırmızı noktalar şeklinde gözükür. Bu kırmızı noktalar cilt kabuğu halini alarak 7 gün içinde tamamen kaybolurlar. İki gün içinde hafif bir şişlik oluşabilir ancak bu da bir gün içinde kaybolur.

Operasyon sonrası, kaşlar artık sizindir!

Ekilen kaşlar ömür boyu kalıcıdır. Hiçbir bakım gerektirmezler. Ekim sonucuna göre 9 ay sonra ufak bir 'touch-up' gerekir. Hemen hemen herkese bir rötuş dokunuşu yapılmaktadır. Ekilen kaşların fazlasını aldırabilirsiniz. Cımbızla alınan kaş telleri tıpkı diğer kaşlar gibi alındıkları yerden tekrar çıkarlar.

Kaş ekiminden sonra bir hafta gözlükle gizlenebilirsiniz. Gözlük veya lens bu işlemden hiçbir biçimde etkilenmez. Kabuklar dökülür dökülmez istenirse kaşlar yeniden toz farla boyanabilir. Günlük kremlerinizi aynı şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Kaş ektirdikten sonra botoks yaptırmanın da hiçbir mahsuru yoktur.

Kaş telleri orijinal kaş kadar düzgün sıralı uzamayabilir ve ilk yıl kesilmezlerse fazla uzun gözükürler. İkinci yıl teller gerek yön gerekse uzama bakımından diğer kaşlara daha çok benzemeye başlarlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.