Kats Sahne... YENİ SEZONA SICAK KARŞILAMA!

Kats Sahne... YENİ SEZONA SICAK KARŞILAMA!

İstanbul'un kültür, sanat ve eğlence merkezi “Gayrettepe KATS Sahne” yeni sezona hızlı bir giriş yapıyor. Gayrettepe KATS Sahne, 10 Ekim Çarşamba günü, yoğun ilgi gören “Patron” oyunu ile kapılarını açacak.

Gayrettepe’de adeta bir buluşma noktası haline gelen Gayrettepe KATS Sahne, neşeli oyunları ile kışa sıcak bir giriş sağlayacak!

Sezon boyunca programına yeni oyunlar eklemeye devam edecek olan Gayrettepe KATS Sahne, “Patron”, “Fareli Köyün Kavalcısı” ve “Paket Servis” ile sezona başlıyor!

patron_genel.jpg

SAHNEDE UZUN BİR YOLCULUK, BOL KAHKAHA: ‘PATRON’!

Gayrettepe KATS Sahne, 10 Ekim Çarşamba Cemal Hünal ve Onur Şenay’ın birlikte rol aldığı, “Patron” ile sezona başlıyor. 

Kara komedi türündeki oyun, bir sahne üzerinden seyirciyi alıp kahkaha dolu uzun bir yolculuğa çıkarıyor!

Bir mafya babası için çalışan ve yanlış kişiyi öldürdüklerini anlayan çocukluk arkadaşı iki kafadarın yolculuk macerasını sahneye taşıyan “Patron”, 17 Ekim Çarşamba ve 31 Ekim Çarşamba da Gayrettepe KATS Sahne’de, 24 Ekim Çarşamba ise Duru Sahne’de sergilenecek.  

FARELİ KÖYÜN KAVALCISI SAHNEDE!

21 Ekim Pazar ve 28 Ekim Pazar günü 12:00’da, Gayrettepe KATS Sahne tarafından yorumlanan “Fareli Köyün Kavalcısı” ile çocuklar paylaşmanın, dinlemenin ve birlik olmanın yanı sıra verdiğimiz sözlerin önemini tanıyacaklar.

Farelerin ele geçirdiği köyün bir kavalcı tarafından kurtarılmasını ve verdiğimiz sözlerin tutulmasının öneminin işlendiği oyunda, yönetmen koltuğunda Ümit İlban, danışman olarak Özdemir Çiftçioğlu bulunuyor.

Özdemir Çiftçioğlu, Onur Alagöz, Nurlana Haskan, Berrak Tuna Altuna, Mustafa Dileklen harika oyunculuklarıyla oyuna can veriyorlar.

paketservis_genel.jpg

BİR “KADININ FENDİ” HİKAYESİ: PAKET SERVİS

18 Ekim Perşembe ve 23 Ekim Salı günü Gayrettepe KATS Sahne’de buram buram intikam kokacak! Oyunda Ceren Kaplakarslan, Duygu Karaca ve Cengiz Orhonlu rol alıyor. Yönetmen ise Onur Şenay.

Erkekler tarafından sürekli kandırıldıklarını düşünen iki kadın ve intikam planları, kahkaha dolu bir oyunla seyirciyle buluşuyor!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.