KATS Sahne’den...HAFTA İÇİ GÜNDÜZ TİYATROSU!..

KATS Sahne’den...HAFTA İÇİ GÜNDÜZ TİYATROSU!..

KATS Sahne’den hafta içi matine oyunlarına başladı.

Yoğun ilgi gören Gayrettepe KATS Sahne’nin tiyatro oyunları artık hafta içi de matine programına başladı.

Amaç evdeki emekli ve çocukların hafta içi zamanını da değerlendirmek ve trafikte zaman kaybetmemek.

Uzun zamandır Gayrettepe’de tiyatro faaliyetlerini sürdüren KATS Sahne bir ilke imza atarak hafta içinde de gündüz tiyatro oyunlarına başladı.

Hafta içi matine programı düzenleyerek evdeki yetişkinlere ve çocuklara boş zamanlarını değerlendirme imkanı sunan KATS Sahne kurucularından ve aynı zamanda da oyuncu ve yönetmen Onur Şenay “Seyirci sayısı gittikçe yükselen Gayrettepe KATS Sahne olarak daha geniş kitleye hitap edebilmek için uzun zamandır tiyatrolar tarafından uygulanmayan hafta içi matinelerini yeniden başlatarak seyircilerimize gündüz tiyatro oyunu izleme imkanı sağladık.

Hafta içi gündüz saatlerinde çocuk oyunları ve yetişkin oyunları izlemeyi mümkün kıldık. Ev hanımları, emekliler ve gündüz boş vaktimizde acaba ne yapsak diye soranlar KATS Sahne’de oyun izleyip trafiğe takılmadan rahatlıkla istedikleri yere ulaşabiliyorlar.

Ocak ayında başlayan bu uygulama hemen dikkat çekti.

Büyük ilgi ile karşılaşan matine oyunlarına Şubat ayında daha fazla izleyiciye sunmak üzere tiyatromuzun programını genişlettik” dedi.

Çarşamba günleri saat 13.00’te çocuk oyunu “Fareli Köyün Kavalcısı” sahnelenirken, her Cuma günü ise saat 14.00’te yetişkin oyunları sahnelenecek.

Cumartesi günleri de 14.00’te çocuk oyunları, 16.00’da ise yetişkin oyunları matine olarak devam ediyor.

Farklı tiyatro grupları ile yeni oyunlarıyla ayda altmış gösteri imkanına sahip olan Gayrettepe KATS Sahne, binlerce tiyatro seyircisine ulaşmanın haklı mutluluğunu yaşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.