Katy Perry - Orlando Bloom... KIZLARI DÜNYAYA GELDİ!

Katy Perry - Orlando Bloom... KIZLARI DÜNYAYA GELDİ!

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Katy Perry ile nişanlısı Orlando Bloom'un ilk bebekleri dünyaya geldi. Ünlü çiftin bir kızları oldu.

Yaklaşık dört yıldır birlikte olan nişanlı çift Katy Perry ile Orlando Bloom bebeklerine kavuştu. Mutlu haber, Perry'nin iyi niyet elçiliğini yaptığı UNICEF'in (Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu) Instagram hesabından paylaşıldı.

Aynı paylaşım Orlando Bloom'un sosyal medya hesabında da yer aldı. Bu duyuru, aynı zamanda dünyanın dört bir yanındaki anne adayları ve yeni doğan bebekler için başlatılan bir yardım kampanyasının da ilk adımı oldu.

UNICEF'in ve Bloom'un sayfasında yer verilen mesajda, "Dünyaya hoş geldin Daisy Dove Bloom. İyi niyet elçilerimiz Orlando Bloom ve Katy Perry'nin kızlarını tanıştırmaktan onur duyarız" denildi.

Paylaşımda çiftin kızları Daisy Dove'un (Papatya Güvercin) güvenli ve sağlıklı bir biçimde dünyaya gelmesinden memnuniyet duyduklarını belirttiklerinin de altı çizildi.

TIRNAĞINDA PAPATYA DESENİ

katyperry_bebek.jpg​​​​​​​

Fotoğrafta Perry ve Bloom, minik kızlarının elini tutarken görülüyor. Bu arada Perry'nin kızının adını verdiği çiçeğin desenini ojeyle tırnağına çizmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan Orlando Bloom'un model Miranda Kerr ile evliliğinden 9 yaşında Lynn Christopher adında bir oğlu bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.