KAVGALI RAPÇİLER AZMAK FEST’TE KOZLARINI PAYLAŞACAK!

KAVGALI RAPÇİLER AZMAK FEST’TE KOZLARINI PAYLAŞACAK!

Popçular arasında yaşanan polemiklerden sonra rapçiler arasında başlayan diss savaşları müzik dünyasında gerilimi arttırdı. Bu yıl ilk kez gerçekleşecekAzmak Müzik Festivali’nde ise Rock, Rap ve Pop müziğin yıldızları aynı sahne yer alacak.

Güney Ege’nin incisi Marmaris Saklıgöl’de 30 - 31 Ağustos 1 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan festival kaliteli müzik ve sınırsız eğlencenin adresi olacak.3 günde 30 muhteşem sanatçının sahne alacağı Azmak Festivali’nde müzikseverler, her renk ve zevke hitap edecek müzisyenler ve müzik gruplarıyla festival coşkusunu sonuna dek yaşayacaklar.

Edis, Haluk Levent, Kalben, Can Gox, Eypio, Nova Norda, Baba Zula, Gripin ve Eypio gibi müzik dünyasının en iyi yerli yıldızlar kadrosunun sahne alacağı festivalde katılımcılar kaliteli müziğe doyacak. 

KAVGALI RAPÇİLER AZMAK FEST’TE KOZLARINI PAYLAŞACAK!

Olaylı bir şekilde rap dünyasına dönüş yapan Norm Ender, “Mekanın Sahibi” şarkısıyla diss attığı Ben Fero ile kozlarını Azmak Müzik Festivali’nde paylaşacak.

Rap müziğin usta ismi Norm Ender’in ''Mekanın sahibi geri geldi, bebeleri pistten alalım" sözleriyle hedef aldığı meslektaşı Ben Fero’nun kavgası festivale şimdiden damga vuracak gibi görünüyor. Sert çıkışlarıyla sosyal medyada rap dünyasını ikiye bölen rapçiler, bir gün arayla sahne alacak. Norm Ender, ayrıca göndermede bulunduğu Khontkar ile de Azmak Fest’te karşılaşacak

20 BİN KATILIMCI BEKLENİYOR

İyi müzik, bol eğlence ve temiz bir çevre mottosuyla yola çıkan festivalde ayrıca doğa içerisinde özgürce vakit geçirebileceğiniz alanlar, zengin lezzetler ve eğlence parkurlarına kadar birçok farklı aktivite yer alacak. 80 binin üzerinde katılımcı bekleniyor.

285 bin metrekare alanda düzenlenen festival, gölgelik alanda 8 bin çadır kapasiteli ana kamp alanı 150 adet tuvalet barındırmaktadır. Türkiye’de ilkleri imza atmaya hazırlanan festivale 20 bin üzeri katılımcı bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.