Keaunu Reeves?  BOTOX MU YAPTIRIYOR?

Keaunu Reeves? BOTOX MU YAPTIRIYOR?

Keaunu Reeves.. Hollywood starları arasında en çok takip edilen aktörlerden... Sürekli göz önünde ve kamerların önünde bulununması son derece bakımlı olmasını gerektiriyor...

Söylentilere göre yaptırmış olduğu estetik ameliyatları kapatmak için sakallarını uzatıyor... Ancak uzun sakalları bazı Plastik Cerrahlar tarafından daha çok mercek altına alınmasına sebep oldu.

İncelemelere göre 46 yaşındaki aktörün göz çevresindek kaz ayakları yaşlanma belirtilerini gösteriyor. Ancak kırışıksız olan alın bölgesi bir soru işareti oluşturuyor. Uzmanlara göre ancak düzenli bir Botox uygulaması ile böyle genç bir görüntü oluşabilir ve yüzün diğer kısmı da sakal ile kapatılınca, o muhteşem gülen yüz ortaya çıkıyor.

Botox konusunda uluslararası tecrübesi olan Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Op. Dr. Özge Ergün'ün konu ile lgili: "Keanu Reeves'in alnı ve yüzü çok pürüsüz görünüyor. Cildin pırıltılı ve aydın bir görüntüye kavuşması için öncelikle kimyasal peeling uygulandığını ve arkasından iyi bir sonuç alınan Botox ile desteklendiğini düşünmekteyim. Yüzün alt kısmıni da sakalı ile dış etken ve güneşten koruduğunu düşünürsek, küçük müdahaleler ile başarılı bir sonuç elde edildiğini düşünmekteyim." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.