Kemal Doğulu-Hande Yener... ROLLERİ DEĞİŞTİLER!

Kemal Doğulu-Hande Yener... ROLLERİ DEĞİŞTİLER!

Kemal Doğulu, Hande Yener'in prodüktörlüğünde ikinci kez single çıkartıyor

 'Kemal Doğulu 2' için gün sayan Kemal Doğulu bu kez poz verdi Hande Yener fotoğraflarını çekti.

 

İmaj-maker, yönetmen kısacası on parmağında on marifet Kemal Doğulu, ikinci single 'Kemal Doğulu 2'yi çıkartıyor. Bir yıldır single üzerinde çalışan Kemal Doğulu'nun  prodüktülüğünü bu kez de Hande Yener yaptı. 'Bir Yerde' single'nın da prodüktörü olan Hande Yener,  her zaman kendi albümlerinde resimlerini çeken Kemal Doğulu' nun fotoğraflarını çekti. Kemal Doğulu, Hande Yener'e içinden gelerek poz verdi ve Hande Yener'de eline makineyi alıp görüntüledi.

 

Kemal Doğulu' nun çıkış şarkısı ise Soner Arıca' ya ait 'Uzayda Aşk Var' olacak. Sözlerini Soner Arıca' nın yaptığı şarkının müzik ve aranjesi ise Erol Temizel' e ait. Kemal Doğulu' yu desteklediğini söyleyip hiç bir ücret almayan Soner Arıca, "Müziğe gönül veren herkesin yanındayım" dedi.

 

'Bir Yerde' den sonra müzik dinleyicisinden tam not alan Kemal Doğulu bu albüm ile daha çok beğeni toplayacağını söylüyor.

 UZAYDA AŞK VAR

 

Bugün dersi kırıyorum

Biraz mola istiyorum

Öğren öğren bitmiyor

Biraz harcamak istiyorum

Bildiğin her şeyi yapmak için

Yetmez sınırlı zamanlar

O zaman belki de bir yerde

Başka bir hayat var

Neyin telaşı bu yasalar

Boşuna bence bu tasalar

Birileri var mı bilmem ama

Bence uzayda aşk var

 

Söz: Soner Arıca

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.