Kemal Öğün... "DERİN MEVZULAR" LA KARŞIMIZDA !..

Kemal Öğün... "DERİN MEVZULAR" LA KARŞIMIZDA !..

Arabesk tınıları, Rock soundunda harmanlayıp, “Rockabesk” adlı sentez bir müzik yapan, şahsına münhasır bir sese ve yoruma sahip Kemal Öğün, ilk albümü “Derin Mevzular”la, bu hafta müzik marketlerde ve müzik sitelerinde yerini alıyor.

Yakışıklılığıyla, orjinal sesi ve yorumuyla beyaz perdeden sahnelere transfer olan son isim, müzisyenliğinin yanı sıra, aynı zamanda film yapımcısı ve oyuncu olan “Kemal Öğün. ''

“Vay Başıma Gelenler” film serilerinin ve “Aşk Nerede?” adlı romantik komedi filmin hem yapımcılığını hem de müziklerini yapan yetenekli sanatçı, ayrıca bu filmlerde kamera karşısına  geçerek oyunculuk yeteneğini de ortaya koymuştu.

Müziğiyle olduğu kadar yakışıklılığıyla da ön plana çıkan Kemal Öğün, aşk ve serzeniş dolu şarkılarından oluşan albümüyle, özellikle de genç kızların gönüllerini fethetmeye hazırlanıyor. 

Türkiye’nin hem göze hem kulağa hitap eden “yeni rock star” ı olmaya aday olan sanatçı, bu albümün herkese hitap edeceğini, her kesimi kucakladığını, dinleyenlerin rockçı olmasa da şarkılarını severek dinleyip, kendinden bir şeyler bulacağını söylüyor. 

 Yakışıklı sanatçı, söz ve müziği kendisine ait olan albümdeki 9 şarkının hepsine klip çekmeyi hedefliyor. Şimdiden “Beter Olasın” ve “Niye Vurdun Beni” nin klipleri çekildi. 

İŞTE KEMAL ÖĞÜN'ÜN "DERİN MEVZULAR" ALBÜMÜNDE YER ALAN "ÖZLERİM" İSİMLİ ŞARKISI...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum