Kenan Yıldırım... OYUNCULUKTAN, MÜZİSYENLİĞE GEÇTİ!

'Seksenler’' dizisinde, Ergun Plak’ın çırağı ‘'Mehmet Ali’' karakterine de hayat veren o oyuncu Kenan Yıldırım, oyunculuktaki başarılarının yanı sıra şimdilerde müzik piyasasındaki başarısını da ispat yolunda emin adımlarla ilerlemekte.

Çılgın Dershane Kampta, Recep İvedik 2, Annem dizisi ve çeşitli reklam filmlerinde rol almış olmasının yanı sıra, TRT 1 ekranlarında şimdiye kadar yayınlanmış en sevilen projelerden biri olan 'Seksenler' dizisinde, Ergun Plak’ın çırağı 'Mehmet Ali' karakterine de hayat veren o oyuncu Kenan Yıldırım, oyunculuktaki başarılarının yanı sıra şimdilerde müzik piyasasındaki başarısını da ispat yolunda emin adımlarla ilerlemekte.

Son dönemde, çeşitli yayıncılık platformlarında yapmış olduğu canlı müzik yayınlarıyla dikkat çeken Kenan Yıldırım,  rap müziğin parlamakta olan yıldızlarından Kıtay Mirza ile bir single çalışmasına imza attı.

Söz ve müziği Kıtay Mirza’ya ait olan 'Aklımdaki Sorunlar’ isimli şarkılarındaki performansıyla sosyal platformlarda beğeni toplayan Kenan Yıldırım, pandemi döneminden sebep ara vermiş olduğu oyunculuk kariyerini özlediğini belirtti.

 

 

                     

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.