Kendi Düşen Ağlamaz... ALİZE SERKAN İLİŞKİSİNDE KARA BULUTLAR!

Kendi Düşen Ağlamaz... ALİZE SERKAN İLİŞKİSİNDE KARA BULUTLAR!

Güçlü oyuncu kadrosu ve samimi anlatımı ile yaz aylarına iddialı bir başlangıç yapman TRT 1’in yeni dizisi "Kendi Düşen Ağlamaz” 11. bölümüyle 31 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00 ‘de izleyiciyle buluşuyor.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde Alize ve Serkan arasındaki eğlenceli bir o kadar da çekişmeli evlilik oyununda bu hafta neler olacak?

Alize, Serkan’a tüm gerçekleri anlatacakken o gerçeğin ağırlığına dayanamayıp bayılır. Serkan ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan Alize’nin durumu iyidir ancak annesiyle ilgili gerçekleri Serkan’dan saklamak Alize’yi vicdani bir açmaza götürür.

Serkan ise hastaneden çıktıktan sonra, Alize’yle ilişkisini ve hayatlarını kökünden değiştirecek bir karar alır; Alize ile evliliğini gerçek kılacak,  üzerinden atladıkları ne varsa onları tek tek gerçekleştirecektir.

Alize-Serkan çiftinin düğün hazırlıkları da böylece başlamış olur. Ancak bu süreçte Kadir, Nurettin’e öyle bir şey söyler ki adeta Alize-Serkan ilişkisindeki kara bulutların habercisidir.

Serkan’ın düğün hazırlıklarını yanlış anlayan Hayri, Kezban’la birlikte bu hazırlıkları durdurabilmek için harekete geçer. Kendince yaptıkları plan ise büyük buluşmayı; Türkan ve çocuklarının bir araya gelmesini sağlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.