Keremcem... CANLI YAYINDA KENDİ FALINA BAKTI !

Keremcem... CANLI YAYINDA KENDİ FALINA BAKTI !

Radyo Turkuvaz`da Hopdedik Ayhan Show`a misafir olan Keremcem, hem yeni şarkıları ve dizi çalışmaları ile bilgi verdi hem de bilinmeyen bir hobisini canlı yayına taşıdı.

Kendi adını verdiği yeni albümüyle Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan Show'a misafir olan Keremcem, hem yeni şarkıları ve dizi çalışmaları ile bilgi verdi hem de bilinmeyen bir hobisini canlı yayına taşıdı.

Yakışıklı sanatçı Radyo Turkuvaz'da kendi kahve falına baktı! Keremcem Hopdedik Ayhan'ın sorduğu sorunun cevabında kahve falına olan ilgisini şöyle anlattı :

'Dokuz yaşımdan bu yana kahve içerim ve sade tercihimdir. Açıkçası başkalarına çok fal baktım ama ilk kez bir yayında kendi falıma bakıyorum. Gördüğüm kadarıyla yüreğim kabarmış ama yavaş yavaş ay şeklinde açılıyor.

Bu güzel haber... Belki yeni bir dizi gelebilir. Bu arada bana üç yol görünüyor. Biri bayağı uzak... Aaa burada bir kalp var! Acaba aşk hayatımda güzel gelişmeler mi oluyor yoksa olmuşta meyvelerini mi yiyoruz bakalım kısmet. 15 gün ya da 6 ay vade biçiyorum kendime.

Ve son olarak falımda yukardan yağmur gibi yağan bir bereket görüyorum. Bu bereketi tüm sevenlerim için istiyorum...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.