Keremcem, Zahide Yetiş, Emre Çolak... GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW`DA ÜNLÜLER GEÇİDİ
Ekranların sevilen eğlence programı `Güldür Güldür Show`a bu hafta Keremcem, ünlü sunucu Zahide Yetiş konuk olacağı bu bölümde ayrıca Erdem Yener de ilk defa izleyici ile buluşacak.
Keremcem doğal ve sempatik tavırları ile izleyicilerden büyük alkış aldı. Erdem Yener ile beraber karşılıklı oynadıkları sahnelerde rol gereği sinirlenerek kavga eden Keremcem, izleyicileri kahkahalara boğdu. Keremcem sevilen parçası 'Aptal Aşık' şarkısını da seslendirdi.
Zahide Yetiş sahneye Hekimim programının sunucusu Yeter(Doğa Rutkay)'ın kız kardeşi olarak sahneye çıktı. Birbirinin aynı kıyafet ve saçlarıyla adeta ikiz gibi görünen ikili, dialoglarıyla da seyircilere eğlenceli dakikalar yaşattı.
Seyirciler arasında bulunan Galatasaray'ın genç yeteneklerinden Emre Çolak da sahneye çıktı. Pilates skecinde esneme hareketleri gösteren futbolcu, oyuncuları şekilden şekile soktu.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.