Kertenkele... İLAN-I AŞK!

Kertenkele... İLAN-I AŞK!

Profesyonel hırsız Kertenkele`nin `Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun` dedirten hikayesi, 6 Mayıs Cumartesi 37. bölümüyle ATV ekranlarında..

32.Bölüm Özeti:

Zehra, Kertenkele’yle Kara Faruk konusunda yüzleşir. Kertenkele aşkını ilan eder. İkili arasında artık hiçbir sır kalmamıştır. Fakat bu hiçbir şeyi çözmeyecektir, Ünsal Kertenkele’nin peşindedir ve bütün aile Kertenkele’den nefret etmektedir. Kertenkele bu durumdan kurtulmak için çok önemli bir karar vermek zorunda kalır. Kardeşini ve Zehra’yı tehlikelerden uzak tutmak için ne yapacaktır?

Bütün bunlar yetmezmiş gibi Semih, Kertenkele’nin Betül’ün abisi olduğunu öğrenir ve Kertenkele’nin gerçek kimliğini araştırmaya başlar. Ünsal, Sokrat’ın yeğenini ele geçirir ve Sokrat’la aralarındaki savaş şiddetlenir. Sokrat, Ünsal’dan kurtarmak için büyük bir oyun kurar. Sokrat’ın büyük oyunu nedir? Kertenkele ne yapacaktır? 

DİZİ SETİNDE ÖRNEK DOSTLUK

SEVGİSİNİ ÇİÇEKLERLE SARILARAK GÖSTERDİ…

atv ekranlarının büyük beğeniyle izlenen dizisi “Kertenkele”, set arkasında, renkli, eğlenceli, samimi ve doğal görüntülere sahne oluyor.

Arkadaşlıkları ve dostluklarıyla kardeş gibi olan, aralarından su sızmayan son yılların en başarılı iki aktörü, Kertenkele dizisinin çekimlerinde örnek bir dostluk sergiliyorlar.

timuracar_umutoguz.jpg

Set dışında da çok sıkı dost olan Timur Acar ve Umut Oğuz ikilisinden, Şevket karakterini canlandıran Umut Oğuz Kertenkele’ye olan sevgisini çiçeklerle sarılarak ifade etti.

Senaryo gereği, güzel bir kıza takdim etmek üzere eline aldığı çiçeklerle, çekimlerden önce ilk başta soluğu Timur Acar’ın yanında alan Umut Oğuz, çekimlere başlamadan önce sıkı dostu olan Kertenkele’ye sarılarak sevgisini gösterdi.

Dizide iki yakın arkadaşı canlandıran Timur Acar ve Umut Oğuz, ekrana yansıyan bu başarılarının ve doğallıklarının set haricinde de birbirleriyle olan ilişkilerinin sıkı bağlarla sürmesinden kaynaklandığını belirttiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.