Kertenkele... KÖŞEYE SIKIŞTI!

Kertenkele... KÖŞEYE SIKIŞTI!

Profesyonel hırsız Kertenkele`nin `Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun` dedirten hikayesi, 23 Mayıs Cumartesi 30. bölümüyle ATV ekranlarında..

30.Bölüm Özeti:

Kertenkele’nin Kara Faruk olduğunu öğrenen Zehra, bunu Kertenkele’ye söyleyecek midir? Ünsal, Kertenkele’yi köşeye sıkıştırmıştır. Kertenkele oldukça zor durumda kalır, kaçacak bir yeri yoktur. Zehra ve Hale’nin kaçırıldığı haberi düşen malikânede ise panik havası hâkimdir.

Kertenkele’nin karşısına çıkan eski sevgilisi Yeliz ise Zehra-Kertenkele ilişkisine bambaşka bir boyut kazandıracaktır. Sahte abla Cansu ise malikâneye kapağı atmıştır,  gitmeye hiç niyeti yoktur. Betül-Semih ilişkisinin bütün uyarılarına rağmen devam etmesi üzerine Kertenkele, Semih’e ciddi olduğunu göstermek zorunda kalır.

Kenan, Kertenkele’nin özgürlüğüne kavuşması için gerekli olan raporu almaya çalışırken; Kertenkele jandarma tarafından yakalanır. Sokrat ise tehlike olarak gördüğü Ünsal’ı ortadan kaldırmaya karar verir. Artık herkesin kader çizgisi birbiriyle kesişmiştir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.