Kertenkele... SAHTE BALAYI!

Kertenkele... SAHTE BALAYI!

Profesyonel hırsız Kertenkele`nin `Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun` dedirten hikayesi, 4 Nisan Cumartesi 23. bölümüyle ATV ekranlarında..

23.Bölüm Özeti:

Üzerini değiştirirken Zehra tarafından yarı çıplak basılan Kertenkele oldukça zor durumda kalır. Üstelik Zehra, Kertenkele’nin omzundaki kertenkele dövmesini de görmüştür.

Bütün bunlar yetmezmiş gibi, Ünsal komiser malikânede Ziya hoca(Kertenkele) ile konuşmak istemektedir. Öte yandan, artık aynı odada kalmaya başlayan Zehra ve Kertenkele birbirleriyle uyum sorunu yaşayacaktır.

Tülin’in ikilinin foyalarını ortaya çıkarmak için giriştiği hastalıklı çaba da Kertenkele ve Zehra’yı oldukça güç durumda bırakacaktır.

Bu durumdan kurtulmak için sahte balayı numarası yapan çift önce Tülin’i, sonra bütün mahalleliyi atlatmak zorunda kalacaktır. Bu ise hiç de kolay olmayacaktır.

Levent, Selin’in gönlünü kazanma mücadelesinde yeni bir aşama kaydedecektir. Öte yandan kardeşi Betül’e görücü gelecek adamın kötü birini olduğunu öğrenen Kertenkele, onu döverek işi çözebileceğini sanır.

Fakat işler hiç de planlandığı gibi gitmez. Kertenkele bu sefer yakayı ele vermiştir ve kaçacak hiçbir yeri yoktur. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.