Kertenkele... ÜNSAL'I ATLATABİLECEK Mİ?

Kertenkele... ÜNSAL'I ATLATABİLECEK Mİ?

Profesyonel hırsız Kertenkele`nin `Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun` dedirten hikayesi, 11 Nisan Cumartesi 24. bölümüyle ATV ekranlarında..

24.Bölüm Özeti:

Tonguç’un şikâyeti ile karakola getirilen Kertenkele’nin hem karakoldan çıkması, hem de Ünsal’ı atlatması gerekmektedir. Kertenkele bu sefer Ünsal’ın elinden kurtulabilecek midir?

Tülin’in sahte evliliği ispatlamak için kurduğu plan ise akıllara durgunluk vericidir; Kertenkele ve Zehra’nın yatak odasına gizli kamera yerleştirir ve evliliklerinin sahte olduğunu kanıtlamaya çalışır. İkili bu durumdan nasıl kurtulacaktır?

Levent, sonunda Selin’e aşkını ilan eder. Ama Selin yurtdışından cazip bir iş teklifi almıştır. Öte yandan, Semih ve Betül yakınlaşması Kertenkele’yi oldukça zor duruma sokar, Kertenkele kardeşini korumak için ne yapacaktır?

Ekrem’in şoförü olan Şevket, bu sefer Ekrem’in başını çok büyük belaya sokacak ve hepsinin hayatını tehlikeye atacaktır. Sonunda onları kurtarmak için Kara Faruk ortaya çıkacak ve Zehra’yla uzun zaman sonra yeniden karşılaşacaktır. Zehra, Kara Faruk’un Ziya Hoca olduğunu öğrenecek midir?  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.