Kezban Yaşamul... KRAL FM'E TRANSFER OLDU

Kezban Yaşamul... KRAL FM'E TRANSFER OLDU

TV ekranlarının ve radyo mikrofonlarının kabına sığmayan sunucusu Kezban Yaşamul, yeniden atağa geçti...

TV ekranlarının samimi ve sıcak yüzü Kezban Yaşamul, radyo programlarıyla da büyük bir seven kitlesine sahip. Onbeş yıl boyunca hafta içi her gün hem radyoda hem televizyonda sürdürdüğü başarılı programlardan sonra, son bir senedir sessizliğe gömülmüştü.

Kezban Yaşamul, "bu ayrılık boşuna değildi" diyerek sessizliğinin altında yatan sürpriz nedeni çok yakında sevenleriyle ekran karşısında paylaşacağını ve yeni projeler ürettiğini söyledi.

Yaptığı işi çocuğu gibi gördüğünü ifade eden güzel sunucu Kezban Yaşamul 'iki çocuğuma da aynı anda kavuşacağım' diyor. Yaz aylarında Türkiye'nin dört bir köşesindeki festivallerde de sunucu olarak boy gösterecek olan Kezban Yaşamul, samimiyetinin doğurduğu sevgi bağıyla yoluna devam edeceğini söylüyor. Olduğu gibi görünmeyen hiç kimsenin ekranlarda uzun süre var olamayacağını da söyleyen Kezban Yaşamul, bugüne kadar hiç bir işine reyting kaygısı bulaştırmadığı halde dinleyicinin ve seyircinin onu hep bağrına bastığını ve programlarını en sevilenler arasına soktuğunu ifade ediyor.

Kezban'a göre bu sihirli bağın formülü sadece samimiyet ve birikimmiş. 'Siz işinizi samimiyet ve çalışkanlıkla yapınca, sizi sevenler sayesinde reyting canavarı kankanız oluyor' diyor?

Kezban Yaşamul, 'Ben seyircimin gözünün önünde ekranlarda büyüdüm. Bu nedenle onların ailesinden bir parçayım diyor. Kendi ailelerine sahip çıktıkları gibi beni de hep en iyi yerlere taşıdılar. Ve sadece bu güçlü sevgi sayesinde birden parlayıp kaybolan birçok kişinin aksine ben hep buradayım. Çok yakında buluşuyoruz' diyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum