Kibariye... BAŞBAKAN'A DANIŞMAN MI OLUYOR?

Kibariye... BAŞBAKAN'A DANIŞMAN MI OLUYOR?

Dolmabahçe Ofisi'nde Roman temsilcilerine hitap eden Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Davutoğlu, yanına Roman bir danışman alacağını açıkladı.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu, Roman TSK temsilcileri ve kanaat önderleriyle, Dolmabahçe Ofisi'nde kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıya şarkıcı Kibariye de katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu, konuşmasında Romanlara ayrımcılık yapılmasına tepki göstererek, "Bir Roman kardeşimizi kendime danışman olarak alacağım" dedi.

Dolmabahçe'de Roman vatandaşlar için düzenlenen buluşmaya katılan sanatçı Kibariye, etkinlik ile ilgili izlenimlerini gazetecilere anlattı.

"İÇERİDE ÇOK AĞLADIM"

Kibariye, "Burada olmaktan çok gurur duydum. İyi ki çağırdılar. Çok ağladım çünkü çok duygusal laflar vardı içeride. Ama gerçeklerdi. Çünkü ben insan ayırmıyorum. Ama yıllar evvel ben çok ezilmiştim. Onu hep anlattım zaten. 'İnsana insan gibi muamele yapılsın' diyorum. Gerek yabancı gelsin gerek Roman kim olursa olsun benim gözümde insan aynıdır, ayırım yoktur" dedi.

"AĞLAMAKTAN KAHVALTI EDEMEDİM"

"Başbakanımız da bizimle alakalı çok güzel kelimeler etti. O kadar güzel sözler edildi ki ben ağlamaktan kahvaltımı bile edemedim" diyen Kibariye, "Çünkü herkesin kendine göre derdi var. Kimse mükemmel değil. Kimse acısız, sancısız değil. Herkesin canı yanıyor. İnşallah güzel şeylere varılacak. Üzgün girdim ama çok mutlu çıktım. Hayırlısı neyse o olsun" diye konuştu.

"O KADAR GÜZEL LAFLAR ETTİ Kİ BEN İNANDIM"

"Verilen sözler yeterli mi?" şeklindeki soruya, "Ben söz verdiğimi kendi adıma yerine getiririm. Ben inançlı bir kadınım, inanıyorum. Ama koskoca başbakan dediğin zaman verdiği sözü tutmaz mı? tutar tabi ki. O kadar güzel laflar etti ki ben inandım. Hayırlısı olur inşallah mahcup olmayız" şeklinde cevap verdi.

"AMA ÇOK TATLI BİR BAŞBAKANIMIZ VAR"

Kibariye "Ama çok tatlı bıcır bıcır başbakanımız, küçücük böyle benim gibi... Çok şeker, çok tatlı, çok sevdim. Hepsi birbirinden iyi ağırladılar bizi" diyerek konuşmasının tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.