Kıbrıs Genç TV... 18. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNE YAKIŞAN ŞAŞALI BİR ÖDÜL TÖRENİ !..

Kıbrıs Genç TV... 18. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNE YAKIŞAN ŞAŞALI BİR ÖDÜL TÖRENİ !..

Kıbrıs Genç TV’nin 18. Kuruluş yıldönümüne ünlü isimler damga vurdular. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın da katıldığı gecede bir çok ünlü sanatçı ödül aldı.

Kıbrıs’ın önde gazetecilerinden ve iş adamı Ertan Birinci’nin sahibi olduğu Genç TV 18. Kuruluş yıldönümünü Girne Büyük Anadolu Hotel’de düzenlenen geceyle kutladı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı geceye ünlü sanatçılar ve siyasetçiler ile Kıbrıs’ın iş ve turizm dünyasının önemli isimleri katıldılar. Çiçeği burnunda Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın yanı sıra Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Meclis Başkanı Dr.Sibel Siber ile sanatçılardan Enrico Macias, Perran Kutman, Koral Sarıtaş, Halil Ergün, Perihan Savaş, Nil Burak, Tarık Ünlüoğlu, Hakan Aysev, Eda-Metin Özülkü, Ali Düşenkalkar ve gecenin mimarı Atilla Kaplakarslan geceye katıldılar. Girne Rocks Hotel’de konser vermek üzere Kıbrıs’a gelen ünlü sanatçı Enrico Macias Genç TV’nin kutlama gecesinde kendisine ödül verileceğini öğrenince bir gün daha Kıbrıs’ta kalarak geceye katıldı.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’ya teşvik mahiyetinde Yılın Devlet Adamı Ödülü verilirken, Enrico Macias, Perihan Savaş ve Halil Ergün’e “Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü”, Ali Düşenkalkar’a ve Aşkın Nur Yengi’ye da başarı ödülleri verildi.

Kutlama pastasını cumhurbaşkanı, başbakan ve sanatçılar hep birlikte kestikten sonra sahneye çıkan Aşkın Nur Yengi şarkıları ile geceye renk kattı. Sanatçı arkadaşlarını sahneye alarak şarkılar söyleyen Aşkın nur Yengi geceye damgasını Enrico Macias ile vurdu.

Ünlü sanatçıyı sahneye alırken “Böyle bir dünya starını sahneye alıp düet yapmamak olmaz” dedi. Ajda Pekkan’ın yıllar önce söylediği ve hit olan, müziği Enrico Macias’a ait  “Hoş Gör Sen” adlı şarkıyı önce Fransızca  ve daha sonra da Türkçe ‘cover’ halini birlikte söylediler. Enrico Macias’ın bir ara kulağına bir şeyler fısıldamasıyla irkilen Aşkın Nur Yengi “Aaa… benden randevu istiyor Ajda Pekkan duymasın çatlar valla Enrico artık benim oldu” diyerek Pekkan’a gönderme yaptı… Aşkın Nur Yengi derin göğüs dekolteli kıyafeti ve güzelliği ile de dikkat çekti.

Görevi oğlu’na devretti

Bu arada gecede bir de devir teslim töreni yapıldı. Birinci Medya Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı olan Ertan Birinci görevini oğlu Tekin Birinci’ye devretti. Genç TV’de çeşitli görevlerde bulunarak tecrübe sahibi olan Tekin Birinci “Kıbrıs halkının sesini dünyaya artarak duyurmaya devam edeceklerini söyledi”.

 

İŞTE GÖRKEMLİ TÖRENDEN KARELER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.