Kim Kardashian... ÖZEL JETDE KORKU DOLU ANLAR!..

Kim Kardashian... ÖZEL JETDE KORKU DOLU ANLAR!..

Kardeşi Kylie Jenner'ın özel jetiyle doğum günü partisinin yapılacağı Las Vegas'a uçmak isteyen Kim Kardashian, uçağın güvenlik nedeniyle iniş yapamaması sonucu havada büyük panik yaşadı. Kardashian, korku dolu anları anlattı.

Reality show yıldızı Kim Kardashian, geçtiğimiz cuma günü 42'nci yaşına girdi.

Kardashian, hafta sonu Las Vegas'ta büyük bir doğum günü partisi düzenleyecekti ancak yaşadığı büyük korku nedeniyle bu planı suya düştü

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulunan Kim Kardashian, doğum günü yemeğinden sonra, kız kardeşi Kylie Jenner’ın özel uçağıyla, yanında 'The Kardashians' adlı programının ekibiyle birlikte partinin yapılacağı Las Vegas'a uçmak istedi. Ancak hava muhalefeti nedeniyle uçak iniş yapamadı.

Bir süre tur atan uçak, Kaliforniya'ya geri dönmek zorunda kaldı.

Kardashian, uçağın iki kez iki farklı havaalanına iniş yapmayı denediğini ancak güvenlik açısından tehlikeli olduğu için geri döndüklerini belirtti.

Kim Kardashian, büyük doğum günü partisi yerine arkadaşları ve ailesiyle birlikte hamburgerciye gittiğini söyledi.

Öte yandan Kardashian'ın özel jet kullanımı, iklim değişikliğine olan etkisi nedeniyle eleştirildi.

Bu yıl 150 milyon dolarlık bir özel jet satın alan Kardashian, daha önce verdiği bir röportajda, iklim değişikliği söz konusu olduğunda "elimden geleni yapıyorum" demiş ama kimsenin "yüzde 100 mükemmel" olmadığını eklemişti.

Kardashian’a küresel ısınmayla "mücadele etmek ve önlemek" için harekete geçtiğini düşünüp düşünmediği sorulduğunda şu yanıtı vermişti:

“İklim değişikliğine inanıyorum ve her şeyin yardımcı olabileceğini düşünüyorum.

Ama aynı zamanda gerçekçi olmaya da inanıyorum ve bazen bu gezegende endişelenecek çok şey olduğunu düşünüyorum, hayatınızı kaygıyla yaşamak gerçekten korkutucu olabilir.”

Kardahian, "Onlardan öğrenmeyi çok sevdiği, iklim değişikliğiyle süper ilgili arkadaşları" olduğunu ekleyerek, insanlara "hayatınızda sizin için gerçekten neyin işe yaradığını seçin" tavsiyesinde bulunmuştu.

Kardashian-Jenner ailesinin üyeleri, ABD içinde ve dünyada dolaşırken sık sık özel jet kullandıkları için eleştirilere maruz kalıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.