Kimse Bilmez...BABA, NE OLUR ÖLME!

Kimse Bilmez...BABA, NE OLUR ÖLME!

Star olma hayalleri kuran, çok güzel ve hayat dolu bir kız olan Sevda'nın, esrarengiz bir geçmişe sahip olan Ali'yle sıra dışı aşkının hikayesini anlatan 'Kimse Bilmez' 20 Ekim Pazar akşamı saat 20.00'de 18. bölümüyle ATV'de...

18. Bölüm:

Yıllar sonra bir oğlu olduğunu öğrenen Ali’nin hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır.

Oğlunun hastalığını öğrenen Ali, bir yandan ona çare olmak için çalışırken bir yandan da düşmanlarının kıskacından kurtulmaya çalışır.

Köksal, sakladığı büyük sırrı Uygar’ın bildiğini öğrenir. Artık iyice köşeye sıkıştığını düşünen Köksal, Ali’ye her şeyi anlatmak ister. Köksal ölecek mi?

Ali ve Pilot’un kardeş olduklarını öğrenen Uygar, bu kozu Kurtbey’e karşı kullanmak ister.

Öte yandan Pilot, Duygu’ya karşı olan hislerini evlilik teklifiyle taçlandırır. Bu beklenmedik teklif karşısında Duygu’nun cevabı ne olacak?

“KİMSE BİLMEZ” OYUNCULARINDAN MEHMETÇİĞE DESTEK!

ATV’nin sevilen dizisi Kimse Bilmez’in oyuncuları, Barış Pınarı Harekatı’na katılan kahraman Mehmetçiklerimize destek ve moral vermek için Türk bayrağı altında toplanarak asker selamı verdi.

Türkiyenin Barış Pınarı Harekatı’na bir destek de ATVnin Baba Yapım imzalı dizisi Kimse Bilmez’in oyuncularından geldi.

Başarılı oyuncular, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na destek verdi.

Kahraman Mehmetçiğimize moral olması için asker selamı yapan ünlü oyuncular, Türk bayrağı altında çektirdikleri fotoğrafla da desteklerini bildirdiler.

M OYUNCULARDAN ASKER SELAMI

kimsebilmez_askerselami.jpg

Türk bayrağı altında toplanan; Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şanal, Hakan Altıner, Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Onur Dikmen, Ferdi Kurtuldu, Selda Özbek, Yiğit Koçak ve Özlem Başkaya asker selamı vererek askerimizin yanında olduklarını belirtti.

Aynı zamanda dizinin yönetmenlerinden U. Hakan Eren, oyuncularla çekildiği fotoğrafın altına Saygı ve sevgilerimizle…” notunu düşerek kendi sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.