Kimse Bilmez...HAYRANLARI KİLOMETRELER KAT EDİYOR!

Kimse Bilmez...HAYRANLARI KİLOMETRELER KAT EDİYOR!

Salı akşamları ATV’de yayınlanan Kimse Bilmez’in ünü Türkiye sınırlarını aştı.

“KİMSE BİLMEZ” İÇİN 2 BİN 250 KM YOL KATETTİLER!

ATV’nin her bölümü merakla beklenen Baba Yapım imzalı başarılı dizisi Kimse Bilmez, sürükleyici hikayesiyle Türkiye sınırlarını aşarak birçok ülkede seyirciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Diziyi Azerbaycan’dan takip eden 8 kişilik bir aile, tam 2 bin 250 km yol yaparak çekimlerin yapıldığı Üsküdar’a ulaştı.

Yayınlandığı tarihten beri dizinin takipçisi olduklarını anlatan Azerbaycanlı iş adamı İlham Alakbarov, tüm ailesini yanına alarak dizi setine geldi.

Çekildikleri hatıra fotoğrafının özellikle çocukları için çok önemli olduğunu anlatan Alakbarov; “Kimse Bilmez, Azerbaycan’da herkes tarafından izleniyor.

Biz ailecek asla kaçırmıyoruz. Ailem oyuncuları yakından görebilmek için İstanbul’a gelmek istedi. Ben de tam 2 bin 250 km yol yaparak iki günde Bakü’den buralara kadar geldim. Sadece ailem değil ben de dizinin sıkı bir takipçisiyim” dedi.

Azerbaycan’dan gelen misafirleri set arasında karşılayan dizinin iki başrol oyuncusu Keremcem ve Özgü Kaya, bu sevgi karşısında hayranlarıyla bir süre sohbet etti.

Daha sonra onlarla fotoğraf çekilen Keremcem ve Özgü Kaya, tüm Azerbaycanlı hayranlarına selam gönderdi.

Birçok ülkeden hayranları var.

Kimse Bilmez dizisinin ünü Türkiye sınırını aşarak; Azerbaycan, Rusya ve Balkanlar başta olmak üzere birçok ülkeden izlenmeye devam ediyor.

Dizinin hayranları sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla ne kadar sıkı takipçi olduklarını her fırsatta gözler önüne seriyor.

Bu sevgiye kayıtsız kalmayan bazı dizi oyuncuları da sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla her dilden mesajlar yayınlayarak takipçilerine sesleniyor.

Dizinin başrol oyuncularından Burak Serdar Şanal da, sete Dubai’den gelen bir hayranıyla sohbet ederek sosyal medya hesabından hayranıyla çektiği bir videoyu paylaştı.

 

 

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in yaptığı dizinin Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut üstleniyor. Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, Asya Taşkın ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.