Kimse Bilmez...UYGAR KABUSU BİTTİ Mİ?

Kimse Bilmez...UYGAR KABUSU BİTTİ Mİ?

Star olma hayalleri kuran, çok güzel ve hayat dolu bir kız olan Sevda'nın, esrarengiz bir geçmişe sahip olan Ali'yle sıra dışı aşkının hikayesini anlatan 'Kimse Bilmez' 3 Kasım Pazar akşamı saat 20.00'de 20. bölümüyle ATV'de...

20. Bölüm:

Uygar’ın hapse girmesiyle tüm sorunların bittiğini düşünen Ali ve Sevda arasında buzlar erir. Yeniden birbirlerine kenetlenen çift Uygar’dan kurtulduklarını düşünür.

Uygar ise hapisten çıkmak için Kurtbey’i tehdit eder. Hapisten çıkabilmek için elindeki en önemli kozu kullanmak isteyen Uygar, başarılı olabilecek mi?

Kardeşine kavuşmak için her yolu deneyen Ali, yeni bilgilere ulaşır. Ali’nin gerçekleri öğrenmesinden korkan Kurtbey, onu durdurmak için yeni bir plan hazırlar.

Özlem yıllardır sakladığı büyük sırrını oğluna anlatır. Özlem, Ali’ye olan nefretinden sıyrılıp yeniden Ali’yi sevmeye başlar. Yıllar sonra ikinci kez girdiği Ali’nin hayatından Sevda’yı çıkarabilecek mi?

Öte yandan sevdiği kadınla evlenmek için her yolu deneyen Pilot’un karşısına yeni bir engel çıkar. Üstelik bu engel, İlhan’ın da bilgisi dahilindedir. Pilot ve Duygu aşkı ayakta kalabilecek mi?

KİMSE BİLMEZ’DE DANS SHOW

Çok özel bir sahne için dans eğitimi alan Burak Serdar Şanal ve Ferdi Kurtuldu, profesyonel dansçılara taş çıkardı.

ATV’nin Pazar akşamları yayınlanan ve çok sevilen dizisi Kimse Bilmez’de, Pilot ve Hüdaverdi senaryo gereği İstanbul’un eşsiz manzarasına karşı dans etti. Başarılı oyuncular dans sahnesinin çekimi için bir hafta boyunca eğitim aldı.

SETTE ANADOLU ATEŞİ

kimsebilmez_dans.jpg

Dans sahnelerinin çekiminden bir hafta önce, Anadolu Ateşi ve Kafkas Kartaları gurubunda yer alan dans eğitmeni Osman Ak ve dans eğitmeni Onur Çalapkulu’ndan eğitim alan Burak Serdar Şanal ve Ferdi Kurtuldu, eğitmenlerinden tam not aldı. İkili unutulmayacak sahne için “klüp dans, hop tek ve zeybek” oynadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.