'Kimsesiz Çocuklara Sevgi ve Eğitim Derneği'... SANATÇILARDAN ANLAMLI DESTEK !..

'Kimsesiz Çocuklara Sevgi ve Eğitim Derneği'... SANATÇILARDAN ANLAMLI DESTEK !..

KİMSED (Kimsesiz Çocuklara Sevgi ve Eğitim Derneği) tarafından 27 Nisan 2015, Pazartesi günü dernek yararına Florya’da gerçekleşen özel buluşma sanat dünyası ve hayırseverleri biraraya getirdi.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen organizasyonda derneğe yeni üye kayıtları alındı ve dernek tanıtımı gerçekleştirildi.

Kimsesiz çocukların motive edilmelerine ve güçlü bir alt yapı ile kendilerini geliştirmelerine katkıda bulunarak yaşam kalitelerini yükseltmeyi amaçlayan KİMSED’in davetine KİMSED Başkanı Asiye Kefeli ve derneğin Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Develi ev sahipliği yaptı.

Derneği gönülden destekleyenler arasında yer alan İstanbul Valisinin eşi Şeyma Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanının eşi Özleyiş Topbaş, değerli sanatçılarımız Murat Yıldırım, Aslı Hünel, Tolga Karel, Ebru Yaşar, Nadide Sultan, Bora Gencer ve çok sayıda hayırsever davete katıldı.

KİMSED Başkanı Asiye Kefeli yaptığı konuşmada “2011 yılında kurulan derneğin amacının kimsesiz çocuklar için; güvenilen, motive eden, eğiten, danışılan, paylaşan, ilgilenen, öğreten, yardım eden, örnek insan profili çizen bir kimse olmak olduğunu belirtti. Kefeli ayrıca dernek olarak İstanbul’da, Bahçelievler Şeyh Sait Çocuk Yuvası’nda başlattıkları pilot uygulama ile yaz dönemi de dahil olmak üzere çocukların eğitimi için özel çalışmalar yürüttüklerini, bu çalışmalara destek olan tüm hayırseverler sayesinde daha çok çocuğa ulaşmak istediklerini ifade etti.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum