Kıraç... HAYRANLARINDAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ!..

Kıraç... HAYRANLARINDAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ!..

Kıraç, yeni yaşına, hayranlarının Ali Bahadır Köyü’ndeki çiftlikte hazırladıkları sürpriz doğumgünü partisiyle merhaba dedi! Sürpriz parti için, Kıraç’ın en sevilen parçalarından “Yıllar Sonra” klibindeki sarı otobüs bulundu.

Kıraç hayranları, haftalar öncesinden hazırlıklarına başladığı doğumgünü partisi için “Yıllar Sonra” klibinde kullanılan otobüsü, sanatçının eski-yeni fotoğrafları, albüm kapakları, şarkı sözleri ve basın haberleriyle süsledi; çiftliğin giriş kapısına klipteki durağı yaptırdı.

Davetlilere Kıraç ve sarı otobüs görselli davetiyeler hazırlandı. Hayranlardan gitar çalan bir grup, “Nice Yıllara” ve “Yıllar Sonra” parçalarını seslendirdi. Kıraç, klibinde kullanılan otobüsü gezerken gözyaşlarını tutamadı; Twitter hesabından, “Yaşamının en duygulu doğumgünüydü. Emek veren herkese minnettarım. Yıllar sonra bu otobüs zamanda yolculuk gibiydi.” tweetini paylaştı. 

Kahramanmaraşlı olan Kıraç’ın Maraş dondurmasından yapılan sarı-lacivert doğumgünü pastası, Ramazan ayından dolayı iftardan sonra kesildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.