KIRAÇ RADYO YAYINCILARI İLE BİRARAYA GELDİ!

KIRAÇ RADYO YAYINCILARI İLE BİRARAYA GELDİ!

Yakında çıkacak olan "Derindekiler" adlı yeni albümü için son hazırlıklarını tamamlamak üzere olan Kıraç, stüdyoda radyo yayıncısı dostlarını ağırladı

Bestfm'den Füsun Alkan, Cem Arslan, İstanbulfm'den Gürdal Çakır, Joytürk'ten Gökhan Çınar, RadyoTatlıses&Slowtime'dan Kadir Çetin, Süperfm'den Duygu Çakır, Ahmet Kamil Taşkın, Radyo Mega'dan Hilal Özgani yeni şarkıları stüdyo aşamasındayken dinleme imkanı buldu.

Albümden "Ağla", "Annem", "Ayrılmam senden", "Ne olur", "Nice Yıllara", "Sevgilim", "Vazgeçemem", "Dönemem", "Ayrılmayalım" adlı şarkıları ve "Dön Artık" için yapılan yeni düzenlemeyi dinleyen radyocular zaman zaman hüzünlenip, bazı şarkıların ardından da alkışladılar. Şarkıları dinlerken notlar alan radyocular duygu ve düşüncelerini Kıraç ile paylaştılar.

Şarkı aralarında yapılan keyifli sohbetin ardından pasta kesilerek yeni şarkıların heyecanı ile stüdyodan ayrıldılar? Albüm çıkmadan önce , radyocularla bir araya gelen Kıraç; "Yayıncı arkadaşlarımızın fikirlerini önemsiyorum ve onlar müzik sohbeti yapmak , albüm hakkındaki yorumlarını almak keyifliydi " dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.