KISKANÇLIĞI ABARTAN 10 SEVGİLİ!

KISKANÇLIĞI ABARTAN 10 SEVGİLİ!

Aşık olmak bazen hiç yapmayacağınız şeyleri dahi gerçekleştirmenize neden olabiliyor. Hele bir de işin içerisine kıskançlık girince... İşte kıskançlığın gözlerinin kararmasına neden olan 10 sevgili;

1-Aldatan kocasının cinsel organını iki kez kesen kıskanç kadın

ask.gif

32 yaşındaki Fan Lung'un ilişkisi olduğunu öğrenen Feng Lung, kocası yatak odasında uyurken cinsel organını kesti. Cerrahlar Fan'ın cinsel organını yeniden birleştirdiler. Ama kadın adamın yattığı hastane odasına gitti ve iyileşen cinsel organı tekrar kesti. Olaylar, Fan 21 yaşındaki sevgilisine e-mail gönderip karısının telefonundan çıkış yapmayı unutunca başladı. Feng maili gördüğünde deliye döndü. İkinci kez cinsel organı kestikten sonra hastane penceresinden dışarı attı. Cinsel organ bir daha bulunamadı. Muhtemelen cinsel organı kediler ya da köpekler yedi.

 

2-Karısı bir atı öptükten sonra boşanan kıskanç Suudi koca

ask1.gif

Başka bir insanı öpen birinin suçlayıcı fotoğraflarının birçok ilişkiyi bitirdiği kesin, ama bu kıskanç koca durumu çok ciddiye almış. Suudi bir adam sosyal medyada karısının bir atı öperken çekildiği fotoğrafını görüp karısından boşandı. İsmi belirtilmeyen kadın, Riyad yakınlarında bir çiftlikte atı öperken çekildiği fotoğrafı kendisinin paylaştığını söyledi. Kadın, atı öptüğü için pişman olmadığını ve insan ve hayvan arasındaki farkı anlayamayan bir adamdan ayrıldığı için üzgün olmadığını söyledi. Ayrıca atlara olan sevgisini yansıttığı için fotoğraflardan gurur duyduğunu söyledi.

 

3-İngiltere'nin “en kıskanç” kadını eşine her evden ayrılışında yalan makinesi testi yaptırıyor.

ask2.gif

ask3-001.gif

Eşine her evden ayrılışında sadık olup olmadığını kanıtlamak için yalan makinesi testi yaptıran bir kadının aşırı kıskançlık sendromu denilen nadir bir durumla karşı karşıya olduğu teşhis edildi. Leicester'li 42 yaşındaki Debbi Wood o kadar paranoyak ki ihanet kanıtı için günde birkaç kez 30 yaşındaki partneri Steve Wood'un telefonlarını, e-posta hesaplarını ve banka ekstrelerini kontrol ediyor. 2001'de bir arkadaşı aracılığıyla tanıştıktan sonra Debbie ile çıkmaya başlayan Steve Wood'un televizyondaki kadınları izlemesi veya dergilerdeki kadın fotoğraflarına bakması bile yasak. Doktorlar, kadının Othello sendromundan (hastaların kanıt olmadan bile partnerlerinin sadakatsiz olduğuna inanmasına sebep olan psikiyatrik bir hastalık) muzdarip olduğunu keşfettiler.

 

4-Kız arkadaşını tatilde basmak için bağış toplayan kıskanç sevgili

ask4.gif

Miami, Florida Amerika'nın en popüler tatil mekanlarından biri, ama bir adam için kız arkadaşının, güzel manzarası ve güzel insanları olan bu şehre gittiğini izlemek kabul edilir bir şey değil. GoFund.Me.com'a göre, Azel Prather Jr. isimli bir adam, kız arkadaşıyla birlikte olmak istiyordu ve yeterli parayı toplayabilmek için bir bağış kampanyası başlattı. Böylece kız arkadaşı bahar tatilinde onu aldatamayacaktı. Belli ki birçok insan Prather'in kıskançlığını destekledi. Sitede sadece sekiz günde 29 farklı bağıştan 360$ toplandı. Daha sonra kız arkadaşıyla buluştuğunu ve bahar tatilinde birlikte güzel vakit geçirdiklerini herkese bildirmek için GoFundMe sitesindeki sayfasını güncelledi. Tüm bağışçıların sayesinde Prather ve kız arkadaşının ilişkisi yürüyor (en azından 2016 yılındaki başka bir tatile kadar.)

 

5-Her ikiside birbirinden kıskanç eski ve yeni sevgili

ask5.gif

Wu'nun yeni kız arkadaşı ve eski kız arkadaşı kimi daha çok sevdiğini görmek için nehre atladı. 21 yaşındaki kafası karışık Wu Hsia, 22 yaşındaki Rong Tsao ile tanıştıktan sonra uzun süredir kız arkadaşı olan Jun Tang'dan ayrıldı. Ancak, terk edilen Jun adamın kendisine dönmesi için 3 ay uğraştı. Wu, üçü arasında bir buluşma ayarlamaya karar verdi. Ningbo'da buluştuklarında durum daha kötüye gitti. Kızlar tartışmaya başladı. Eski kız arkadaş hakarete uğrayınca nehre atladı ve eski sevgilisinin onu kurtarmasını istedi. Adamın yeni sevgilisi de, adamın eski sevgilisini kurtarmak için suya atlamasından korktuğu için suya atladı. Her ikisi de adamın kendilerini boğulmaktan kurtarmasını beklediler. Wu sorunu suya atlayıp yeni sevgilisini kurtararak ve onu hastaneye götürerek çözdü. Eski sevgilisini kurtarması için de kardeşini aradı. O da itfaiyeyi aradı. İtfaiye olay yerine ulaşıp kalbi kırık kadını sudan çıkardı.

 

6-Rakip talipleri vazgeçirmek için kapı eşiğinde uyuyan kıskanç eski koca.

ask6.gif

Zimbabwe'de yaşayan Muchechetere, erkek arkadaşlarının ziyaretini engellemek için her gece kapı eşiğinde uyuyan eski sevgilisinin bu alışkanlığını şikayet etmek için mahkemeye gitti. Muchechetere ayrıca ne zaman eve gelse Costa Gwebe tarafından sözlü ve fiziksel tacize uğradığını iddia etti. Mahkemeye evden kaçtığını, çünkü en küçük şeyler için bile Gwebe'nin fiziksel olarak taciz ettiğini söyledi. Gwebe, Muchechetere'yi yatak odalarında dört kez bir erkekle yakaladığını söyleyerek suçlamaları inkar etti. Ayrıca eski karısının küçük çocuklarını yalnız bırakarak erkek arkadaşlarıyla partilere gittiğini iddia etti.

 

7-Kadının kıskanç sevgilisine en iyi tepkiyi veren Başkan

ask7.gif

Chicago'da 2014 yarı dönem seçimleri için sandığa giderken Başkan Barack Obama'nın yanında duran bir seçmen, Başkanı uyardı: “Kız arkadaşıma dokunma.” Barack Obama Chicago'da oy kullanma yerine vardığında Mike Jones kız arkadaşıyla bir sırada oturuyordu. Haber ekipleri kıskanç erkek arkadaşın Başkan'a “Sayın Başkan, kız arkadaşıma dokunma.” Dediğini yakaladı. Obama şöyle cevapladı: “Öyle bir planım yoktu.” Söz konusu kız arkadaş, Aia Cooper çok utanmıştı ve Obama ile aralarında şöyle bir konuşma geçti Başkan: “Mike'a inanamıyorum. Tam bir aptal.” der ve ayrılırken Başkan Cooper'a sarılır ve “Beni öpeceksin ve ona konuşacak bir şey vereceksin. Şimdi, gerçekten kıskanacaktır.” der. Belki Mike Aia'yı sadece korumak istiyordu, sonuçta bu olay Başkan Obama Ebola hastalarıyla ilgilenen hemşireleri öpüp sarıldıktan tam bir hafta sonra gerçekleşmişti.

 

8-Eski kız arkadaşına Cornetto ile saldıran kıskanç adam.

ask8.gif

Kasım 2014'te, önceki partneri başkasıyla görüştüğünü söylediğinde kıskançlık krizine giren eski erkek arkadaş kıza Cornetto ile saldırdı. 20 yaşındaki kıskanç Ben Moses, Katie Crowle ona başkasıyla görüştüğünü söyledikten sonra çocuğunun dondurmasını kızın yüzüne fırlattı. Kız yeni ilişkinin ayrıntılarını açıkladığında çift üç haftalık ayrılmadan sonra barışmaya çalışıyordu. Öfkeli Moses, çocuklarının birinin yediği dondurmayı kapıp kadının ağzına tıkmaya çalıştı. Kavga sırasında kadın polisi aradı, ama polis operatörünün duyduğu son şey onun çığlığıydı. Anne yüzünde dondurmayla, şiş dudakla ve yaralı çeneyle kalmıştı. Moses'in önceden işlenmiş bir suçu yoktu, ama partnerine saldırdığı için dört yıllık uyarı aldı. Adamın avukatı kadının başka bir adamla ilişkisi olduğunu ileri sürerek Moses'i haklı çıkarmaya çalıştı. Kavgaya rağmen ise çift şu anda tekrar birlikte.

 

9-Kız arkadaşının bilgisayarında bir fotoğraf görüp kızın laptopunu paramparça eden kıskanç adam… O fotoğraf ise sadece Mitt Romney'in fotoğrafıydı.

ask9.gif

Kız arkadaşının Facebook sayfasında Mitt Romney'in fotoğrafının paylaşıldığını gören vahşi ve zorba bir erkek arkadaş kız arkadaşına yumruk attı ve kızın bilgisayarını paramparça etti. 40 yaşındaki Lowell Turpin birlikte yaşadığı 38 yaşındaki Crystal Gray isimli kız arkadaşının Facebook sayfasında gizemli bir adamı gördü ve sevgilisini kendisini aldatmakla suçladı. Kız Turpin'e fotoğrafın aslında Cumhuriyetçi başkan adayı olduğunu söylediğinde adam kızcağızı dinlemedi ve sözlü tacizi fiziksele döndürdü. Adam sonunda aile içi şiddetle yargılandı ve hapse atıldı.

 

10-Sadece patronuna mesaj atan adamı bıçaklayarak öldüren kıskanç kız arkadaş

ask10.gif

Mart 2015'te işe geç kalabileceğini bildirmek için patronuna mesaj atan adam, başka bir kadına mesaj attığını düşünen kıskanç kız arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. 21 yaşındaki Norberto Cruz-Valentin, 23 yaşındaki kız arkadaşı Kristal Delvalle ile apartmanın içinde yaptıkları kavganın ortasında gövdesinden bıçaklandı. İlk kavga adam patronuna geç kalacağını söyledikten sonra başladı. Delvalle öfkelendi çünkü adamın başka kadına mesaj attığını düşündü. Zavallı Cruz-Valentin hastanede hayatını kaybetti. Önceden işlenmiş suçu bulunmayan kadın olay yerinde tutuklandı, adam öldürmeden ve suç aleti bulundurmaktan yargılanması bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak:sondakika.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.