Kit Harington; Game Of Throne'un Yıldızı... REHABİLİTASYON MERKEZİNDE!

Kit Harington; Game Of Throne'un Yıldızı... REHABİLİTASYON MERKEZİNDE!

Game of Thrones'ta Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington'un ABD'de lüks bir rehabilitasyon merkezinde stres ve alkol sorunu nedeniyle tedavi gördüğü açıklandı

Ödüllü Game of Thrones dizisinde Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington'dan üzücü haber geldi. Jon Snow karakteriyle şöhrete kavuşan 32 yaşındaki İngiliz oyuncu Kit Harington, bir ay önce tedavi olma kararı alarak, ABD'nin Connecticut eyaletindeki aylık ücreti 120 bin dolardan fazla olan oldukça lüks bir rehabilitasyon merkezine başvurdu.

Harington'un sözcüsü yaptığı açıklamada, "Kit programındaki bazı kişisel sorunları halletmek ve sağlığına kavuşmak için bir ara verdi" ifadelerini kullandı.
 
New York Post'a konuşan Harington'un bir arkadaşı ise, ünlü oyuncunun stresle baş etmekle zorlandığını, tükenmiş hissettiğini ve alkol problemleri nedeniyle kiliniğe başvurduğunu ve yaklaşık bir aydır tedavi gördüğünü ifade etti.
 
EŞİ DESTEK OLUYOR
 
Harrington'un geçen yıl evlendiği, Game of Thrones dizisinden de rol arkadaşı Rose Leslie'nin de eşine oldukça fazla destek verdiği belirtilerek, "Eşi Rose ona oldukça destek oluyor.
 
Ona yakın olan herkes biraz dinlenmeye ihtiyacı olduğunu biliyor. Şu anda onun tek ihtiyacı olan şey huzur ve sessizlik" açıklamasında bulunuldu.
 

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.