Kıvanç Tatlıtuğ - Özge Özpirinçci...ADI AÇIKLANMAYAN DİZİ SETİNDEN YENİ KARELER!

Kıvanç Tatlıtuğ - Özge Özpirinçci...ADI AÇIKLANMAYAN DİZİ SETİNDEN YENİ KARELER!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci'yi buluşturan ve şimdilik adının 'Bir Denizaltı Hikayesi' olacağı söylenen diziden yeni kareler geldi.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Meriç Aral, Ertan Saban, Ecem Uzun ve Alper Saldıran'ın yer aldığı yeni dizinin yönetmen koltuğunda da Tolga Karaçelik oturuyor

Çekimler devam ediyor

Bilimkurgu türünde olacak ve dijital platformda yayınlanacak olan 'Bir Denizaltı Hikayesi' ismiyle anılan dizinin çekimleri İzmir Foça'da devam ediyor.

Yazar kadrosunu Jason George önderliğinde Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Marçalı oluşturduğu dizinin adı henüz belli olmadı.

Şimdilik Bir Denizaltı Hikâyesi adıyla anılan yapım, denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman'ın hikayesini konu alıyor.

Yeni kareler geldi

Geçtiğimiz günlerde setten ilk görüntülerin sosyal medyada paylaşıldığı diziden yeni kareler de izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Çekimlerden gelen yeni fotoğraflarda; Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'ye yönetmen Tolga Karaçelik'in de eşlik etmesi dikkatlerden kaçmadı.

  • Bir denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman'ın hikayesini konu alan ve sekiz bölümden oluşacak Netflix orijinal dizisinin çekimlerine Ege kıyılarında başlandı. 
  • Aksiyon macera türündeki hikayenin yapımcılığını OGM Pictures üstleniyor. 
  • Oyuncu kadrosu: Kıvanç Tatlıtuğ'un başrol koltuğunda oturduğu dizinin kadrosu başta Özge Özpirinçci olmak üzere Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffman, Güven Murat Akpınar, Ersin Arıcı, Alper Saldıran ve Hakan Salınmış gibi birbirinden başarılı isimlerden oluşuyor. 
  • Yönetmen: Tolga Karaçelik & Umut Aral 
  • Yazar: Jason George önderliğinde Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak
  • Konu: Dünyayı vuran bir doğa felaketinin sonucunda, Arman ve bilim ekibinin hayatta kalmak için bir askeri denizaltısına binmesi gerekir. Arman ve ekibi, neler olup bittiğini anlamaya çalışırken bir yandan da bu askeri denizaltının gerçek görevinin ne olduğunu araştırır. Her şeyin sonunda kendini, ekibini ve aslında çok daha fazlasını kurtarma yolunda başarılı olabilecek miydi?
  • Dizinin 2021 sonlarına doğru tüm dünyada aynı anda yayına girmesi planlanıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.