Kızım... KODRAYA SÜRPRİZ TRANSFER!

Kızım... KODRAYA SÜRPRİZ TRANSFER!

Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın başrollerini canlandırdığı Kızım dizisine Selin Şekerci de dahil oldu.

Yeni yayın döneminde TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşan, yapımcılığını Med Yapım - Fatih Aksoy’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Gökçen Usta ’nın oturduğu ve senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt ve Irmak Bahçeci’ nin kaleme aldığı, uygulayıcı yapımcılığını Suzan Sümeli'nin yaptığı ‘’Kızım’’ dizisinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız, Serhat Teoman, Tugay Mercan , Sinem Ünsal ve Suna Selen’in yer aldığı zengin kadroya Selin Şekerci de dahil oldu. 

GENEL HİKAYE

Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır.

Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır.

Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir; Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır.

Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak Demir, o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı istememektedir...

Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler.

Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir.

Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiç birinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.