Kleopatra Gençlik İksiri... CİLDİMİZE TAZE KAN!..

Kleopatra Gençlik İksiri... CİLDİMİZE TAZE KAN!..

İnsan cildi, bir çok hastalıkla ilgili haberci görevini de üstleniyor. Bunun dışında yaşlanmaya ve diğer etkenlere bağlı olarak ortaya çıkan deformasyonlarda insanlar ,üzerinde büyük baskı oluşturuyor.

İşte tüm bunları yok etmek için yeni teknoloji ürünü ilaçlar ve yöntemler kullanılmaya başlandı.

Konuyla ilgili olarak araştırmalar yapan Çukurova Tıp Fakültesi mezunu Medikal Estetik Uzmanı Dr. Biran Ekici, şunları söylüyor: “Geçen zaman içinde yada bulunduğumuz ortamlardan dolayı cildimizde belli deformasyonlar oluşuyor.

Bunların insan psikolojisi üzerinde ciddi baskı var. Bu durum insanın kendine güvenini kaybetmesine neden oluyor. Böylece yaşam kalitemiz düşüyor. Öncelikle Meslek dallarına göre sıralama yapıldığında genelde gazetecilerde, siyasilerde, oyuncularda ve yoğun iş temposuna maruz kalan kişilerde yorgun yüze bağlı ifade bozukluğu ortaya çıkıyor.

Bu konuda dünya çapında araştırmaları takip ediyorum. Amerikalı bilim insanları tarafından FDA onaylı Kleopatra Gençlik İksiri adlı bir kokteyl geliştirildi. Bu kokteyl sayesinde yorgun yüze sahip kişilerde ve dış etkenlerden zarar görmüş ciltlere büyük kazanımlar sağlanıyor. Kleopatra gençlik İksirinin iyi sonuçlar verdiğini gördük”

Öte yandan Dr. Biran Ekici, yaşlanma bağlı oluşan cilt hasarlarının dışında, güneş ışınlarının zararlı etkileri ile dış radikallerin cilde etkileri de zarar veriyor. Ayrıca stres ve kötü beslenme de cilt hasarlarına neden olduğunu belirtiyor. İşte tüm nedenlerden dolayı oluşan cilt hasarlarında da insanda olumsuz etkiler ortaya çıkıyor. Cildimizde meydana gelen hasarların giderilmesi ve sağlıklı cildin geri kazanılması için de Kleopatra Gençlik İksiri kullanılabilir.

Bir çok ünlü de Kleopatra Kokteylini kullanarak genç kalıyor.

Kleopatra Gençlik İksiri, Brad Pitt, Angelina Jolie gibi Hollywood yıldızlarının tercihi.

Kleopatra Gençlik İksirinin etken maddesi ise yaraların hızlı ve düzgün iyileşmesini sağlayan tb-500. Bu etken madde sağlık sektöründe pek çok dalda kullanılmakta. Aynı zamanda güçlü bir peptit ile antienflamatuar özelliğine sahip. Yaraları, onaran dokuların yenilenmesinde ve elastikiyeti toparlamada etkili olan bu madde ile hazırlanan Kleopatra kokteyl ile gençleşmek mümkün.

Medikal Estetik Uzmanı Dr. Biran Ekici’nin uyguladığı Kleopatra Gençlik İksirini hastalarına 10 dakika süren “2 veya 3 seansla uyguluyor. Uygulama sonrası yüzde herhangi bir morluk ve hasar oluşmuyor. 20 ile 60 yaş aralığındaki herkese uygulanabilen, Kleopatra Gençlik İksirini etkisi

duruma göre 5 yıl kadar sürebiliyor. Ayrıca uygulama bir ay içerisinde maksimum etkiyi gösteriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.