Kobe - Gianna  Bryant... SESİZ SEDASIZ UĞURLANDILAR!

Kobe - Gianna Bryant... SESİZ SEDASIZ UĞURLANDILAR!

Kobe Bryant ve kızı Gianna, 26 Ocak günü geçirdikleri helikopter kazasında hayatlarını kaybetmişti. Resmi törenin 24 Şubat günü yapılacağı konuşulurken, baba ve kızın cenazesinin 7 Şubat günü gizlice kaldırıldığı öğrenildi.

Entertainment Tonight'ta yer alan habere göre Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna Bryant'ın cenaze töreni 7 Şubat günü Kaliforniya'daki Pacific View Memorial Park'ta yapıldı.

Bryant ailesi, Kobe ve Gianna için yapılacak ilk törenin özel olmasını istedi. Vanessa Bryant ve 3 kızı, vefat eden Kobe ile Gianna'yı son yolculuğuna uğurlarken medya ve kalabalıktan uzak, sade bir tören tercih etti.

Vannesa Bryant, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımda şunları yazmıştı:

kobebryant_cenaze.jpg"Hislerimi kelimelere dökemiyorum. Aklım Kobe ve Gigi'nin ölümünü hala kabul edemiyor. İkisini bir arada yürütemiyorum.

Kobe'yi unutsam aklıma Gigi geliyor... Bedenim, Gigi'nin bir daha geri dönemeyeceğini kaldıramıyor. 

Neden ben bir günün sabahına uyanabilirken, kızım Gigi buna sahip değil. Çok üzgünüm. Yaşaması gereken çok uzun bir hayatı vardı.

Fakat sonra geride kalan 3 kızım Natalia, Bianka ve Capri'nin benimle olduğunu biliyorum. Keşke Kobe ve Gigi de burada olsaydı ve kabus sona erseydi"

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.