Kod Adı Kırlangıç... TAKIM ASPAR'A KARŞI BAŞARILI OLABİLECEK Mİ?

Kod Adı Kırlangıç... TAKIM ASPAR'A KARŞI BAŞARILI OLABİLECEK Mİ?

TRT 1’in mahallede kurdukları gizli teknoloji üssünde kendi dronlarını tasarlayan gençlerin hikayesini ekranlara taşıyan Kod Adı Kırlangıç, 28 Ocak Pazar günü saat 17.15’te 12. bölümüyle ekranlara geliyor.

‘Kod Adı Kırlangıç’ın TRT 1 ekranlarında yayınlanacak 12.  bölümünde neler olacak:

Şahin’e yaptıkları haksızlıktan dolayı çok pişman olan Kırlangıç Takımı, kendilerini affettirmek için uğraşırlar. Şahin ise onları affetmek için bir şart koşar. Ancak bu şart, takımı zor durumda bırakır.

İndirimler, kampanyalar derken bütün mahalleliyi süper markete çekmeyi başaran Aspar, bir yandan da Yiğit Efe’nin ailesinden kalma projeyi ele geçirmenin peşindedir.

Kırlangıç takımı ise satış yapamadığı için çok zor durumda kalan esnaf için bir şeyler yapmak ister. Teknolojiyi kullanarak esnafı kurtarma operasyonu yaparlar. Kırlangıç Takımına karşı Aspar’ın yeni hamlesiyle büyük heyecan yaşanır.

Kırlangıç Takımı Aspar’a karşı başlattığı mücadelede başarılı olabilecek mi? Şahin’in barışmak için öne sürdüğü şartı kabul edecekler mi? Heyecan, gerilim ve sürpriz gelişmeler 12. Bölümde Kod Adı Kırlangıç’ta…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.