Koku... NERGİS ÇİÇEĞİNİN KOKUSU DÜNYAYI SARACAK!..

Koku... NERGİS ÇİÇEĞİNİN KOKUSU DÜNYAYI SARACAK!..

Malatya’dan İstanbul’a Nergis çiçeğinin hayatları birleştirdiği Koku filmi, çekimlerine tüm hızıyla devam ediyor. Setten ilk kareler paylaşıldı.

Malatya’da yetişen Nergis çiçeğinin büyüleyici kokusunun etrafında şekillenen Koku filminde sağır ve dilsiz babaannesiyle yaşayan Zel isminde 5 yaşındaki kızla, İstanbul’da felsefe öğretmenliği yapan İlhan hanımın hikayesinin anlatılıyor.

 

Yönetmen koltuğunda Yasin Çetin ve Barış Gördağ’ın yer aldığı filmde Nergis Öztürk (İlhan), Yunus Emre Yıldırımer (Mustafa), Güliz Şirinyan

(Havi), Eren Yılmaz (İsmail), Mehlika Buğlem Kılıç (Zel) gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

 

Filmin başrol oyuncularından Yunus Emre Yıldırımer “Beni çok etkileyen ve heyecanlandıran bir hikâyesi var.

 

Koku'yu ilk okuduğumda, bu işi kesinlikle yapmalıyım, dedim. Hali hazırda ilk okuduğum günden bu yana, yönetmenlerimiz Yasin ve Barış ile iki yıldır, üzerine konuşuyor ve heyecan biriktiriyorduk.

 

Bu süreçte Mustafa hakkında hazırlık yapmış olsam da, Malatya'ya geldiğim ve sete çıktığım ilk gün Mustafa'yı daha iyi anladım.

 

Malatya dokusuyla, tüm oyuncu arkadaşlarıma da zannediyorum ki, karakterlerini daha iyi anlama konusunda çok yardımcı oldu” dedi.

 

Malatya halkını unutmayacağım


Mustafa karakterine hayat veren Yunus Emre Yıldırımer çekimler için gittiği Malatya’dan çok etkilendiğini söyledi.

 

“Malatya günlerim çok keyifli” geçiyor diyen Yıldırımer, “Malatya halkının misafirperverliğini ömrüm boyunca unutmayacağım.

 

Konakladığım otelden tutun, burada tanıştığım ve arkadaşlık kurduğum herkesin çok samimi bir ilgisi ve alakasıyla karşı karşıyayım.

 

Eksik olmasınlar, Malatya bizi bu sebeple evimizde hissettiriyor. Setimiz de çok keyifli ve huzurlu ilerliyor. Güzel bir kadroyla mutlu bir set ortamı yaşıyoruz.

 

Ortaya çıkacak iş için, eminim ki herkes benim gibi heyecan ve sabırsızlık hissediyordur” dedi.

 

Koku filmi T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğini de alarak festivallerin tozunu attırmaya hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.