KOMŞULAR TOPLANDI!

KOMŞULAR TOPLANDI!

Anadolu Yakası’nın yepyeni yaşam merkezi Emaar Square Mall, Dünya Komşular Günü kapsamında düzenlediği etkinlikler ile komşularıyla buluştu...

Emaar Square Mall, “Konu komşu toplanıyoruz” sloganı ile çevresinde oturan komşularına yönelik hazırladığı özel kampanyalar ve etkinlikler bölgede oturanlar tarafından yoğun ilgi gördü. Katılan komşuların en çok ilgi gösterdiği etkinlik Demet Şener ve diyetisyen Selahattin Dönmez’in yer aldığı söyleşi olurken, ikili Dünya Komşular Günü’nde unutmaya başladığımız komşuluğun güzel yönlerini yeniden hatırlattılar.

Emaar Square Mall, Komşu Platformu ile iş birliğiyle Dünya Komşular Günü kapsamında komşularıyla buluştu. Türk kültüründe büyük önem taşıyan “komşuluk” kavramını yeniden hatırlatmak üzere düzenlenen Dünya Komşular Günü kapsamında, çevresinde bulunan komşuları ile 17-18-19 Kasım tarihlerinde bir araya gelen Emaar Square Mall, “Konu komşu toplanıyoruz” sloganıyla birbirinden özel etkinlikler ve indirimler gerçekleştirdi.

1511182625_emr_dunyakomsulargunu_gorsel__3_.jpg

Emaar Square Mall küçük hediye paketleri ile çevresinde yaşayan ve çalışan komşularının Dünya Komşular Günü’nü kutlarken, gerçekleştirilen etkinliklere yoğun ilgi gösteren katılımcılar ise unutmaya başladığımız komşuluk ilişkilerini yeniden hatırladılar.

Dünya Komşular Günü kapsamında düzenlenen etkinlikler arasında tavla turnuvası, bilim atölyesi, çocuklar için yüz boyama ve ünlülerin katıldığı söyleşiler yer alırken, Demet Şener ve diyetisyen Selahattin Dönmez’in gerçekleştirdiği söyleşi katılımcılardan yoğun ilgi gördü. İki ünlü isim Emaar Square ve komşularına, “komşu ziyaretlerinden sağlıklı kalkmanın formülü“nü açıklarken, ayrıca komşuların sağlığını da düşünerek davetlerde nelere dikkat etmeleri gerektiğine ilişkin ipuçları verdiler.

1511182626_emr_dunyakomsulargunu_gorsel__4_-001.jpg

Etkinlik çerçevesinde düzenlenen Tavla turnuvasına Demet Şener de katılım sağlayarak tavla oynadı.

Dünya Komşular Günü’nün komşuların hayatımızda büyük bir öneme sahip olduklarını belirten Demet Şener, “Dünya Komşular Günü etkinlikleri, ihtiyaç duyduğumuz anda nasıl imdadımıza yetiştiklerini, nasıl dert ve mutluluk ortağımız olduklarını hatırlamak için çok güzel bir vesile.” dedi. 

Gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Hande Kazanova da katılımcılara astroloji ve yıldızların komşuluk ilişkilerine nasıl etkilerinin olabileceğine dair bilgiler aktardı.

Dünya Komşular Günü etkinliklerinin son gününde ise astrolog Dinçer Güner katılımcılarla burçlar hakkında bilgiler aktarırken, National Geographic Kids ile Çevreci Bilim Atölyesiyle çocuklara bilim ve eğlenceyi bir arada sundu.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.