Koray Avcı... HARBİYE YAZ KONSERLERİ START VERDİ!

Koray Avcı... HARBİYE YAZ KONSERLERİ START VERDİ!

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi, Kapılarını “Koray Avcı” İle Açtı...

Yaz akşamlarının klasikleşmiş açıkhava konserler serisi Bayhan Prodüksiyonun organizasyonuyla, “Koray Avcı” konseri ile başladı. Pandemi önlemleri gereğince, sınırlı sayıda bilete açılan konser alanında yaklaşık 2000 kişi Koray Avcı’nın eğlenceli performansı ile uzun bir sürenin ardından canlı canlı müzik dinlemenin keyfini çıkardı.

ka-2.jpg

Karantina dönemi boyunca Instagram ve YouTube üzerinden yaptığı online konserlerle hayranlarını yalnız bırakmayan sanatçıyı, sezonun ilk konserinde hayranları da yalnız bırakmadı. Konserde Koray Avcı hayranları “Coronanın ilacı Koray Avcı” yazılı pankart açtı.

ka-7.jpg

“Benim için her konserim önemli fakat Harbiye Açıkhava’nın başka bir ruhu olduğuna inanıyorum. Zor günleri geride bırakıyoruz, müziğin iyileştirici gücüne olan inancım sonsuz” dedi. Konser boyunca sık sık seyirci ile sohbet eden Koray Avcı, “Gördüğünüz, şahit olduğunuz şiddeti durdurmaktan korkmayın, çekinmeyin” diyerek “Kadına Şiddete Hayır“ mesajı vermeyi de unutmadı.

ka-6.jpg

Yeni albüm müjdesi;

Yeni albümünün tamamlanmak üzere olduğunun müjdesini veren sanatçı, albümde yer alacak Bir Sezen Aksu klasiği “Gidiyorum” şarkısını ilk kez sahnede seyirci ile birlikte seslendirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.