Koray Avcı... MİSKET SÜRPRİZİ!..

Koray Avcı... MİSKET SÜRPRİZİ!..

Sivrihisar’da düzenlenen ‘Nasreddin Hoca Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nin son gününde Koray Avcı izdihamı yaşandı. Avcı, yurtdışından festivale gelen dansçıları konser sırasında sahneye davet ederek onlarla birlikte mistek oynadı.

Yerli ve yabancı binlerce kişiyi Sivrihisar’da buluşturan ‘Nasreddin Hoca Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’ son gününde sahnesinde Koray Avcı’yı ağırladı.
Binlerce kişi, Avcı sahneye çıkmadan saatlerce önce konser alanını hınca hınç doldurdu.

Alkış yağmuru eşliğinde konserine başlayan Koray Avcı, 3 saat süren konser boyunca en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Son klip şarkısı ‘Adeletin Bu mu Dünya’ ile konserine başlayan sanatçı ‘ Doğduğum ve gençliğimin geçtiği topraklarda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum’ dedi ve sevenlerine kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. 

SAHNEDE MİSKET VE KAFKAS OYNADI! 

Sivrihisar’da izdihama neden olan Avcı, konserinde sürpriz yapmayı ihmal etmedi. 

Sevilen sanatçı; Hindistan, farklı ülkelerden festivale katılan dansçıları sahneye misket oynamaya davet etti.

Avcı’nın ‘Buraya kadar gelmişken sizi misket oynamadan göndermeyelim’ diyerek dansçılara misket öğrettiği ve onlarla birlikte misket oynadığı anlar konsere damgasını vurdu.

Kafkas dans ekibi sahnedeyken ‘Şimdi sıra bende’ diyen Avcı, onlarla birlikte Kafkas dansı yaptı. 

Sevilen sanatçı, konser sırasında sevenlerinin tezahüratları eşliğinde sahneden indi ve şarkılarını seyircilerin arasında söylemeye devam etti.

Minik hayranlarını ise sahneye çağırarak selfie çektirdi.

Avcı, konserinde kaybettiğimiz usta isimleri de anmayı ihmal etmedi. Repertuarında Neşet Ertaş, Kayahan, Kıvırcık Ali, Nurettin Rençber,Müslüm Gürses  gibi bir çok efsane ismin şarkılarına yer veren sanatçı ‘Özel insanların şarkılarını okuyoruz, yükümüz çok ağır. O sanatçılarımız çok değerli hepimiz sahip çıkalım’ dedi.

Konser sonunda tesbih koleksiyonu yaptığı bilinen Koray Avcı’ya, Sivrihisar Belediye Başkanı tarafından kehribar tesbih hediye edildi. Avcı’nın sahneye çıkan temsili Nasreddin Hoca ile esprili atışmaları ise eğlenceli anlara sahne oldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.