Korcan Yiğit... "ÇOK SEVİYORUM"!..

Korcan Yiğit... "ÇOK SEVİYORUM"!..

Korcan Yiğit ysöz ve müziği kendisine ait olan "Çok Seviyorum" isimli eğlenceli şarkısı ile profesyonel müzik piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor.

Eğlence piyasasının güçlü ismi Korcan Yiğit Türkçe ve Yunanca olarak yayınlanan ilk şarkısı Şıkıdık Mıkıdık ve Sevgililer Günü'ne özel olarak yayınladığı Aşk isimli slow şarkısından sonra yine söz ve müziği kendisine ait olan ve DMC-Doğan Music Company tarafından yayınlanan 'Çok Seviyorum' isimli eğlenceli şarkısı ile profesyonel müzik piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor.

Canlı performansı ile sahnelerde her zaman tercih edilen bir isim olan, ayrıca Veteriner Hekim,oyuncu,şarkıcı,söz yazarı ve besteci olarak tanıdığımız başarılı sanatçı Korcan Yiğit aynı zamanda TUBITAK destekli bilimsel çalışmaları ve yayınları olan araştırmacı bir bilim insanı.

Atarlı,giderli değil,keyifli ve neşeli şarkılar üreterek ve dinleyicilerine hüzün değil mutluluk hissettiren bir sanatçı olmaya gayret ettiğini söyleyen Korcan Yiğit'in Çok Seviyorum isimli yeni şarkısının müzik yönetmenliğini Bülent Yetiş üstlendi.

Cüneyt Yalmaz tarafından aranje edilen şarkının Mix-Mastering işlemlini Candar Köker yaptı.

Başarılı genç yönetmen Buğra Karaçam tarafından kısa film tadında çekilen klipte Korcan Yiğit’in İmaj Danışmanlığı yine ünlü modacı ve akademisyen Arzu Yetiş Kocatepe,hikaye,kast ve kast kostüm çalısması ise Merve Duran tarafından yürütüldü.

Radyo Pr çalışması Tülay Karabulut tarafından üstlenilen bu eğlenceli şarkıyı tüm radyolarda keyifle dinleyecek,dijital platformlardan satın alabileceksiniz.

İŞTE KORCAN YİĞİT'DEN "ÇOK SEVİYORUM"...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.