Korcan Yiğit… “NAZAR”A GELDİ, KLİBİNDE KURŞUN DÖKTÜRDÜ

Sahnelerin sevilen ismi Korcan Yiğit, eğlenceli yeni şarkısı NAZAR ile yine gündeme oturdu.

 Aranjörlüğü Cüneyt Yalmaz tarafından yapılan şarkının klip çekimlerinde nazar değmesin ve kötü enerjiyi uzaklaşırsın diye kurşun döktüren sanatçının bu görüntüleri daha sonra Yönetmen Buğra Karaçam tarafından klibe de eklendi. Dinç Müzik etiketi ile yayınlanan şarkının müziği Korcan Yiğit'e, sözleri ise Korcan Yiğit ve Zuhal Aktan'a ait.

İstanbul'da ve özellikle Anadolu’nun pek çok şehrinde konser veren ender sanatçılardan biri olan Korcan Yiğit, her profilden, geniş bir dinleyici kitlesine sahip.

Her Cumartesi İstanbul'da Ataşehir Bizbize Fasıl'da sahne alan, eğlenceli sahnesi ve geniş repertuarı ile "Korcan Yiğit Eğlendiriyor" sloganının hakkını veren sanatçı özellikle cemiyet hayatının ünlü simaları tarafından tercih edilen bir isim.

Asıl mesleği Veteriner Hekim'lik olan Hayvan hakları ile ilgili organizasyonlarda, sosyal sorumluluk projeleri ve yardım konserlerinde sık sık görmeye alıştığımız Korcan Yiğit, aynı zamanda keyifle izlediğimiz pek çok dizi ve sinema filminde rol almış başarılı bir oyuncu ve Gazeteci-Köşe Yazarı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.