Kral Charles... KANSER OLDUĞU AÇIKLANDI; HERKES ŞOKTA, HARRY ACİLEN İNGİLTERE'YE GELİYOR

Kral Charles... KANSER OLDUĞU AÇIKLANDI; HERKES ŞOKTA, HARRY ACİLEN İNGİLTERE'YE GELİYOR

İngiltere Kralı III. Charles, kansere yakalandı. Dünyayı şoke eden haberin ardından, Kral'ın arasının bozuk olduğu bilinen oğlu Sussex Dükü Prens Harry, Londra'ya gitmek üzere harekete geçti. Eşi Sussex Düşesi Meghan Markle'ın Prens'e eşlik etmeyeceği bildirilirken, tahtın varisi Galler Prensi William'ın tedavi sürecinde olan babası adına ek görevler üstlenebileceği söylendi.

Buckingham Sarayı’ndan yapılan açıklamada Charles’ın prostat büyümesi sebebiyle ameliyat edileceği, durumunun ciddi olmadığı söylendi.

Zaten kral da tüm kraliyet ailesi üyelerinin tedavilerinin yapıldığı The London Clinic’te toplam üç güç gün kalıp, başarılı bir operasyonun ardından taburcu edildi.

Artık kendi memleketinde bir evi bile yok... Kral Charles kanser oldu, küskün oğlu Harry hemen İngiltere’ye dönmek için harekete geçti…

Charles prostat operasyonundan sonra hastaneden böyle gülerek ve etraftakilere el sallayarak ayrılmıştı... Daha bu görüntülerin üzerinden bir hafta geçmişken kralın kanser olduğu ortaya çıktı

HASTANEDEN GÜLEREK AYRILMIŞTI... BİRKAÇ GÜN SONRA KANSER OLDUĞU HABERİ GELDİ!

Hastaneden Kraliçe Camilla ile gülerek, oldukça sağlıklı bir şekilde çıkan Kral Charles’tan bir hafta sonra gelen haber ise tüm dünyayı şoke etti.

Kraliyet, Charles’a operasyon sonrası yapılan tetkiklerde kanser teşhisi konduğunu açıkladı.

Artık kendi memleketinde bir evi bile yok... Kral Charles kanser oldu, küskün oğlu Harry hemen İngiltere’ye dönmek için harekete geçti…

Buckingham Sarayı’ndan yaplan açıklamada Kral Charles'ın kanserinin çok erken fark edildiği ve durumun kontrol altında olduğu söylense de dünya bu haberle büyük bir şok yaşadı

Annesi Kraliçe Elizabeth’in ölümünün ardından tahta çıkan, kral olmak için neredeyse tüm ömrünü bekleyerek geçiren Charles’a tacını giydikten 9 ay sonra kanser teşhisi konması büyük bir şok ve üzüntü dalgası yarattı.

HERKES ŞOKTA, HARRY ACİLEN İNGİLTERE'YE GELİYOR

Haberin duyulmasıyla birlikte aileyi terk ederek 2020’de eşi Meghan Markle’la birlikte ABD’ye yerleşen Prens Harry’nin hemen İngiltere’ye dönmek için harekete geçtiği ortaya çıktı.

Sussex Dükü Harry’nin, ABD’ye gitmesi ve sonrasında yaşanan skandallarla birlikte arasının açık olduğu ailesinin yanına gideceği ancak Meghan Markle ve çocukları Archie ile Lilibet’i yanında götürmeyeceği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.