Kraliçe 2. Elizabeth... 96 YAŞ POZU!

Kraliçe 2. Elizabeth... 96 YAŞ POZU!

Dünyanın en uzun süre tahtta kalan monarkı unvanını elinde tutan İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, bugün tam 96 yaşına giriyor. 21 Nisan 1926 tarihinde dünyaya gözlerini açan 2. Elizabeth, yeni yaşını Sandringham'da ailesiyle birlikte sakin bir şekilde kutlayacak.

Onun 1943 yılından bu yana hiç kaçırmadığı etkinlikleri düzenleyen Royal Windsor Horse Show da Kraliçe'nin çok sevdiği midillileriyle birlikte çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı.

Geçen ay Windsor Kalesi'nde çekildiği belirtilen fotoğrafta Kraliçe, bir manolya ağacının önünde iki tane beyaz midilliyle birlikte görülüyor.

Son dönemde sağlığı bozulduğu için bazı etkinliklere katılamayan bazılarını da iptal eden 2. Elizabeth mümkün olan her zamanda at binmeyi ihmal etmiyor.

96 yıla neler sığdırdı Manolya ağacının önünde yeni yaş pozu

BÜYÜK KUTLAMA HAZİRAN AYINDA
Kraliçe 2. Elizabeth için bu yılın ayrı bir önemi var.

O da tahta çıkışının 70'inci yılını kutluyor olması.

Platin Jübile etkinlikleri kapsamında hem Kraliçe'nin doğum günü hem de tahttaki 70'inci yılı özel etkinliklerle kutlanacak.

Bu arada her ne kadar doğum günü 21 Nisan olsa da Kraliçe'nin yeni yaşıyla ilgili yoğun kutlamayı 2 Haziran'da Trooping The Colour adlı etkinlikle kutladığını da ekleyelim.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.