Kübra Kılınçkaya... "TECAVÜZ SAHNESİ PSİKOLOJİMİ BOZDU"!..

Kübra Kılınçkaya... "TECAVÜZ SAHNESİ PSİKOLOJİMİ BOZDU"!..

10 Mayıs’da vizyona girecek olan “Kulyas Lanetin Bedeli” isimli korku tarzındaki sinema filminin güzel oyuncusu Kübra Kılınçkaya, çekimler sırasında ve sonrasında psikolojik durumunu toparlamakta zorlandığını ifade etti.

Çekimler sırasında cin filmi olması sebebiyle sorunlar yaşadıklarını ve bu tarz olayların normal olmayacağını vurguladı.

Bütün bu gerginliğe ve itici olayların yanında tecavüz sahnesiyle birlikte başarılı oyuncu Kübra Kılınçkaya “Her şey aslında yönetmenimiz Yunus Şevik’in gerçekçi ve doğru bir sahne istiyorum demesiyle başladı.

Tecavüz sahnesindeki partnerim Onur Serimer ve ben yönetmenimizin bu sözü üzerine gerilsek de konsantre olup role girip işimizi yaptık, çekimler sırasında bu duyguyu gerçekten yaşadığımı hissettim.

Bu ben de aşağılanmış hissini uyandırdı, hiçbir şey yokken ağlama krizlerine girmeye başladım, çekimler bittikten sonra rüyalarıma girdi gece uykusuzlukları baş gösterdi.

Kendi kendimi tedavi yolunu buldum bunun benim işim olduğunu sadece senaryo olduğunu kendime telkin yoluyla işledim ve kurtuldum” dedi.

Senaryosu ve çekilen sahneleriyle uzun süre konuşulacak gibi görünen “Kulyas Lanetin Bedeli” isimli korku tarzındaki sinema filmi oyuncularında sınırlarını hayli zorlamışa benziyor.

KULYAS LANETİN BEDELİ FRAGMAN LİNK;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.