Küçük Gelin... AT ÜSTÜNDE ŞOV!

Küçük Gelin... AT ÜSTÜNDE ŞOV!

Samanyolu TV’nin sevilen dizisi Küçük Gelin’in başrol oyuncularından Çağla Şimşek, Bengi Öztürk ve Ufuk Şen, atlı çekim sahneleri için kamera karşısına geçti.

At binme tutkusu olan dizinin küçük yıldızı Çağla Şimşek, çekimlerde ata binmenin keyfini çıkardı. Okulu ve dizi çekimlerinden ötürü sezon içinde çok sevdiği binicilik sporuna vakit ayıramayan Şimşek, atlı çekimlerin olduğu sahneleri fırsat bilip at üstünden inmedi. Binicilik konusunda oldukça profesyonel olan küçük yıldızın bu ilgisi set ekibini de şaşırttı. 

Oyuncuların at üstünde olduğu sahnelerin çekiminde herhangi bir tehlikenin yaşanmaması için özel tedbirler alınırken Melek karakterini oynayan Bengi Öztürk’ün senaryo gereği attan düşmesi yürekleri ağza getirdi. İlk kez dizi çekimleri için ata binen Bengi Öztürk, hiç ürkmediğini ve içgüdüleriyle hareket ettiğini söyledi. Attan düşme sahnesi için dublör kullanmaya gereksinim duymayan Öztürk, düştükten sonra yuvarlanma sahnelerinde zorlandığını ancak kum zemin olduğu için herhangi bir ciddi sorunla karşılaşmadığını dile getirdi. 

Dizinin kötü karakteri Devran’ı oynayan Ufuk Şen de atlı sahnelerin çok keyifli ve heyecanlı geçtiğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum