Küçük Şeyler... "SUÇ VE CEZA FİLM FESTİVALİ" KAPSAMINDA BÜYÜK GALA!..

Küçük Şeyler... "SUÇ VE CEZA FİLM FESTİVALİ" KAPSAMINDA BÜYÜK GALA!..

Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali kapsamında İstanbul galası yapılan "Küçük Şeyler" filmine sinema dünyasından ve izleyicilerden yoğun katılım oldu.

9. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali kapsamında İstanbul galası yapılan "Küçük Şeyler" filmine sinema dünyasından ve izleyicilerden yoğun katılım oldu. Beyoğlu Sineması'nda gerçekleştirilen galaya yönetmen Kıvanç Sezer, oyuncular ve film ekibi tam kadro katıldı.

Yönetmenden festivale teşekkür

“Küçük Şeyler” filminin 25 Kasım 2019 Pazartesi günü Beyoğlu Sineması'nda yapılan İstanbul galasının ardından film ekibi seyirci sorularını yanıtladı.

Filminin yönetmeni Kıvanç Sezer, İstanbul Galasının 9. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali kapsamında yapılmasından dolayı festival başkanı Prof. Adem Sözüer ve festival direktörü Bengi Semerci'ye teşekkür etti.

Film aynı zamanda festivalin 'Uluslararası Altın Terazi Uzun Metraj Filmleri' arasında yarışıyor. Başrollerini Alican Yücesoy ile Başak Özcan'ın paylaştığı filmde, Bülent Emrah Parlak, Seda Türkmen, Tuğçe Altuğ, Müfit Kayacan, Nihal Koldaş ve Ece Dizdar rol alıyor.

İŞTE GALA GECESİNDEN ÇOK ÖZEL ANLAR!

 


 

 

Ünlü isimler

Kıvanç Sezer, Alican Yücesoy, Başak Özcan ve film ekibinin yanı sıra Birce Akalay, Ece Dizdar, Hatice Aslan, Özge Borak, Burcu Biricik, Hande Doğandemir, Selin Şekerci, Selen Uçer, Tolga Karacelik, Tuğçe Altuğ, Özgür Emre Yıldırım, Kadir Çermik, Seda Türkmen, Sahra Şaş, Seda Güven, Özgür Mumcu, Muammer Brav, Michael Önder gibi ünlü isimlerin katıldığı galanın ardından bir kutlama partisi düzenlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.