Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi... SELAHADDİN SÜREYYA'YI KURTARABİLECEK Mİ?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi... SELAHADDİN SÜREYYA'YI KURTARABİLECEK Mİ?

TRT 1’in Kudüs’ü özgürlüğüne kavuşturan büyük komutanın hikayesini ekranlara taşıyan dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, 11. bölümüyle 5 Şubat Pazartesi saat 20.00’de ekranlara gelecek.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin 5 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak 11. bölümünde neler olacak:

Beklenmedik bir mucize gerçekleşmiş ve Karategin’in kurtardığı Selahaddin sağ salim bulunmuştur. Yarım bıraktığı işi tamamlayıp Selahaddin’i öldürmek isteyen Gabriel ise Selahaddin’in yoldaşları ve ağabeyi Turanşah tarafından kıskıvrak yakalanmıştır.

Artık Selahaddin ayaklanacak ve Askalan’ın fethi gerçekleşecektir. Gabriel ise layığını bulacak ve Selahaddin’e yaptıklarının hesabını verecektir.

Ancak bir anda Dağın Efendisi ortaya çıkar ve Gabriel’i ortasına düştüğü ölüm çemberinden kurtarır. Selahaddin ise her ne kadar Askalan’ı fethetmek için yanıp tutuşsa da aklında tek bir şey vardır… Süreyya…

Askalan’da düşmanlarının elinde esaret altındadır Süreyya. Üstelik onu Askalan kuşatmasının gerçekleşmemesi için koz olarak kullanıyorlardır.

Bir yanda küfre son vermek isteyen Sultan Nureddin ordusunu kuşatmaya hazırlarken diğer yanda Selahaddin adeta zamanla yarışacak ve Süreyya’yı ölümün pençesinden kurtarmak için kendisini tehlikenin ortasına atacaktır.

Selahaddin, düşmanlarının tuzaklarını aşıp Süreyya’yı kurtarabilecek midir?

Sultan Nureddin ve Selahaddin kutlu fetih yolunda Gregor, Viktorya ve Dağın Efendisi’nin hangi ölümcül tuzaklarıyla karşılaşacaklardır?

Haçlı cephesinin şeytani oyunlarına rağmen Hadis-i Şerif’e mazhar olmuş Askalan haçlı zulmünden kurtulacak mıdır?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.