Külahıma Anlat... HALKLA BÜTÜNLEŞTİ!

Külahıma Anlat... HALKLA BÜTÜNLEŞTİ!

Kahramanmaraş’ta çekimleri tamamlanan, tescilli “Maraş dondurması”nın konu alındığı “Külahıma Anlat” isimli sinema filmi, 15 Temmuz’da vizyona girdi. İlgi yoğun olunca “Külahıma Anlat” isimli sinema filminin, Forum İstanbul’da halkla iç içe seyircili gösterimi gerçekleştirildi.

Yönetmenliğini Ahmet Karaağaç’ın, senaristliğini Banu Şentürk’ün üstlendiği filmin baş rollerini Tuğba Özay, Okan Karacan, Naci Taşdöğen, Max Bendo Ergün Sözen, Ahmet Dursun ve Soner Enmutlu’nun paylaştığı filmin seyircili gösterimine dün akşam yoğun bir ilgi vardı.

Biletlerinin günler öncesinden tükendiği “Külahıma Anlat” isimli sinema filmini yapımcısı Cüneyt Şentürk başta olmak üzere başrol oyuncularından Tuğba Özay, Ergün Sözen ve Ahmet Dursun seyirciyle birlikte izledi.

Gösteriminin ardından seyircinin alkış yağmuruyla karşılaşan Filmin ekip üyeleri uzun süre tebrikleri kabul etti ve seyircisiyle fotoğraf çektirdi.

Projenin yapımcısı Cüneyt Şentürk, “Öncelikle ayaklarınıza sağlık izleyici bizi yalnız bırakmadı.

15 Temmuz gününde ilk akşam seansında Bayrampaşa Form İstanbul Avm’ de.

Oyuncularımız Yönetmenimiz ile halkla beraber izledik. Çok keyifli oldu. Yönetmenimize, tüm ekibimize, oyuncularımıza, sponsorlarımıza ve bize emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.

Ve Özen Filmi de unutmamak lazım dağıtımda Türkiye’nin en büyük en eski dağıtım firmalarından bir tanesi onlara da minnettarız.

Ben sözü oyuncularıma bırakmak istiyorum.” diye konuştu.

Filmin başrol oyuncularından Tuğba Özay ise “Yorumu izleyiciye bırakmak lazım. Ben güzel ekipte çalıştım.

Eğlenceli keyifli bir iş tecrübeli bir ekip. Bence Pandemi’ den sonra özellikle herkesin gülmeye çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

Zaman zaman güldüren zaman zaman duygulandıran bir film. Yapımcımız Cüneyt Şentürk, oyuncu arkadaşlarım,  Yeşilçam’ın bilinen isimleri güzel bir iş çıkarttık.

Yönetmenimiz Ahmet Karaağaç herkes çok emek verdi. Kahraman Maraş’ ta çekilmiş olması ayrıca büyük keyif.

Çünkü Maraş biliyorsunuz güzel bir şehrimizdir. Gerçekten hem misafirperverliğine hem bizleri çok saygılı ağırlamalarından dolayı çok mutlu oldum gururlandım.

Bu sene Pandemi sürecinde altı tane sinema filmi çektim. çekmiş olduğum filmlerden ilk vizyona giren “Külahıma Anlat” oldu.

Umarım gişesi bol olsun izleyici izlerken keyiflensin, eğlensin. Çünkü Sinema, Müzik ve Tiyatro bunların hepsi yani Sanatın bütün dalları.

Hepimizin hayatında çok önemli rol oynuyor. Pandemi sürecinde bunu gördük diiye düşünüyorum.

Her yer kapalıydı insanlar bir birinden uzaklaştı. Sinema insanları bir birine yakınlaştırır.

Sosyal ilişkileri kuvvetlendirir insanları alır götürür uzaklara .

O yüzden izleyicilerimizden bu filme hem sahip çıkmalarını hem de destek olmalarını bekliyorum.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.