KULLANDIĞINIZ SAÇ ÜRÜNÜ İŞE YARIYOR MU?

KULLANDIĞINIZ SAÇ ÜRÜNÜ İŞE YARIYOR MU?

Transmed, kullandığınız saç ürününün size gerçekten faydalı olup olmadığını ücretsiz olarak test ediyor

Kullandığınız saç ürünü işe yarıyor mu?

Gelin, Transmed test etsin, siz sonucu görün

Transmed, uzman tıbbi ekibiyle saçınıza uygulayacağınız ürünlerin ve özel şampuanların dünyada kullanılan en son teknik ve yöntemlerle sizin için uygunluğunu test ediyor. Çarşamba günleri ücretsiz olarak sunulan Saç Ürünleri Fayda Testi ile saçınız için doğru ürünü kullanıp kullanmadığınızı öğrenebileceksiniz.

Transmed'e gelin, 5 dakika süren bilimsel testi siz de yaptırın!

Saç sağlığına ve kozmetiğine yönelik yüzlerce ürün arasından seçim yapmak zorlu bir süreçtir. Karar verdiğimiz bir ürünün saçlarımız için yeterince faydalı olduğundan da emin olamıyoruz. Daha sağlıklı, daha sık, daha dolgun ve daha gösterişli saçlara sahip olmak için satın aldığımız ürünlerin uygulama sonrasında gerçekten ne kadar işe yaradığını bilimsel verilere dayanarak açıklayamayız. Yalnızca görünüme bakarak yapılan değerlendirmelerse özneldir.

Transmed, Saç Ürünleri Fayda Testiyle, bu duruma açıklık getiriyor. Saç sağlığı ve kozmetiği alanında misyonunun sınırlarını genişleten Transmed, uzman tıbbi ekibiyle saç derisine veya saçınıza uygulayacağınız her türlü dökülen ya da sürülen tipteki ürünlerin ve özel şampuanların işe yarayıp yaramadığını test ediyor.

Yalnızca çarşamba günleri ücretsiz olarak sunulan Saç Ürünleri Fayda Testi'nden yararlanmak için, kullandığınız ürünle birlikte Transmed'e gitmeniz yeterli.

Transmed'in saç ürünleri fayda testi nedir?

Transmed, Saç Ürünleri Fayda Testiyle saç dökülmesi, kırılması ve uzamasıyla ilgili doğru ve güvenilir ölçümler yapıyor. Saçların kesilmesini gerektirmeyen test sadece beş dakika sürüyor. Saç yapınıza göre uygun görülen aralıklarla yapılacak testle saç gelişiminizi öğrenmeniz mümkün olabilecek. Saçlarınızın bakımı veya tedaviniz için seçtiğiniz ürünle birlikte, kullanmaya başlamadan önce Transmed'e yapacağınız ziyarette "kullanım öncesi testleriniz" yapılıyor. Bu sayede ürünün saç tipinize ve şikayetinize uygunluğu, önerilen kullanım süresi gibi konularda bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Size uygun olarak belirlenen kullanım süresi sonrasında yapılacak test sayesindeyse mikro-fotometrik objektif ölçümlerle görüntülerinizi kıyaslama şansı bulabileceksiniz.. Böylece ürünü kullanmaya devam edip etmeme kararını bilimsel somut bilgilere dayanarak verebileceksiniz.

Hangi sorulara yanıt bulacaksınız?

"Saçlarınızda gözle görülür bir incelme var mı?" Saç Ürünleri Fayda Testi sayesinde, olumsuz durumlara karşı gecikmeden önlem alma imkanı bulabileceksiniz.

Birkaç ay arayla yapılacak testlerle saç incelme sürecinin ölçülerek saptanması, saç dökülmenizin hangi hızla ilerleyeceği veya hangi bölgelerin sağlıklı kalacağını öğrenmeniz mümkün ol.

"Saçlarınız dökülüyor mu?" Saç incelmesinin tersine saç dökülmesi başın tamamında gerçekleşir. Kişiden kişiye değişmekle birlikte dökülme süreci birkaç ay ya da yılda stabilize olur. Düzenli aralıklarla yapılan saç ürünleri fayda testi sayesinde dökülmenizin stabilize olup olmadığını ve saçlarınızın tekrar uzayıp uzamadıklarını öğrenebileceksiniz..

"Kullandığınız saç ürünü tedavinizde işe yarıyor mu?" Saç Ürünleri Fayda Testi ile birlikte kullandığınız saç ürününün bakımda veya tedavinizde işe yarayıp yaramadığını öğrenebiliyorsunuz.

Transmed'de başarıyla uygulanan Saç Ürünleri Fayda Testi hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek ve bir konsultasyon randevusu almak için www.transmed.com.tr adresini ziyaret etmeniz yeterli. Sağlığınız için lütfen sadece profesyonel klinikleri tercih ediniz.

Transmed Saç & Kozmetik Cerrahi Kliniği

Adres: Fulyalı Sokak No:7 İç Levent, 34330 İstanbul, Türkiye

Telefon: 0212 281 1300

www.transmed.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.