Kürşat Başar... TARKAN'IN CANINA OKURUM!'

Kürşat Başar... TARKAN'IN CANINA OKURUM!'

Ünlü yazar ve müzisyen Kürşat Başar gerçekleştirdiği bir röportajda müzik endüstrisinde yenilikler için cesaret gerektiğini ve taklitlerin çok olduğunu belirterek "ben prodüktörlerin yerinde olsam Tarkan’ın canına okurdum" dedi.

Aylık alışveriş ve yaşam trendleri dergisi Trendera Magazine için gerçekleşen röportajda çarpıcı açıklamalarda bulunan Kürşat Başar, yeni albümü “Kaldığımız Yerden”’i, sahnede yapılan müziğin dinleyiciye ulaşması olarak değerlendirildi.

Esen Müzik’ten çıkan albümün bu noktada cesaret içeren nadir işlerden biri olduğunu belirten Başar sözlerine şöyle devam etti:

“Herkes tutan işlerin devamı yönünde çaba sarf ediyor. Bir iş tuttuysa yenilik ya da değişim için cesur olanlara prim verilmiyor. Ben hayatımda her zaman mantıklı yeniliklerin peşinde oldum. Bana yemek programı yaparken de dediler.

Ayıp olmaz mı ekran karşısında yemek yiyeceksiniz diye. Programda yemek ve dekor aslında konuğu oyalamak üzere yapılan bir kurguydu.

Sohbet programlarında aynı soru aynı cevaplar. Doğal olarak konuklar bildiği konularda gelecek sorulara motive olunca sıradanlaşıyor. Ben böyle bir formatı yapınca gelen farklı alandaki farklı isimler çok farklı şeyler konuşmaya başladı. Böylece programın sohbetinden öyle bir tad çıktı ki program çok uzun süre devam etti.

Hatırlatmaya gerek yok sanırım şimdi onlarca kanalda yüzlerce yemek merkezli programlar var. Yeniliği denemek lazım. Müzikte de öyle. Tarkan’ın yüzlerce benzerini dinlemekten sıkıldık. Ben prodüktör olsam Tarkan yeni albüme girdiğinde canına okurum.

O’nu değişikliğe zorlarım. Öyle olmaz denen şeyleri yapmalı. Tutmaz denen şeylerin cesaretini göstermeli. İşte o zaman yenilik ve değişim farklılığı getirir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum