Kurşun...LEYLA VE ORHAN KAOSUN İÇİNDE!

Kurşun...LEYLA VE ORHAN KAOSUN İÇİNDE!

Proje tasarımını ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı, “Kurşun” 20 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00'de 5. bölümüyle FOX TV ekranlarında...

Orhan Atmaca, düşmanı Nuri Kargı'nın bir ailesi ve bir kızı olduğunu öğrendi.

Artık Nuri Kargı'nın da bir zaafı olduğunu biliyor. Ancak Orhan Atmaca, atak yapamadan Nuri Kargı ve Kerim Paşa, ikinci Hasan'ın cinayetini Orhan Atmaca'nın üstüne atmaya çalışacaklar.

Orhan Atmaca, bu kaosun içinde kaçak durumuna düşecek ve kendini temize çıkarmaya çalışacak. Bu tehlikeli süreçte Leyla ve Orhan’ın birbirlerine tutunmaktan başka çareleri yoktur.

Leyla, Orhan Atmaca ile ilgili büyük bir haberi manşetlere taşıyarak bütün dikkatleri üzerine çekecek.

Leyla, Orhan'ın bu kaos içinde yanlış kararlar vermesini engellemek için, gerekirse babasıyla bile işbirliği yapmaya razı olacak.

Gülce ise, aşık olduğu adam için karanlık sulara girmekten çekinmeyecek. Fakat Gülce'nin tehlikeli sularda yüzmesi onu bir seçim yapmak zorunda bırakacak.

KURŞUN’A İKİ YENİ OYUNCU!

İstanbul’un 1970’li yıllarına ışık tutan “Kurşun” dizisinin kadrosuna iki yeni isim katıldı.

Kerim Paşa karakterine hayat verecek tecrübeli oyuncu Ünal Silver ile Vural karakterini canlandıracak başarılı oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, 20 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak dizinin 5. bölümünden itibaren FOX ekranlarında olacak.

unalsilver_kursun.jpg

Esrarengiz bir kişilik olan Kerim Paşa, birçok faili meçhul cinayet ve yasadışı eylemin sorumlusu olan bir karakter olarak izleyicinin karşısına çıkacak.

Savcı Orhan Atmaca’nın savaştığı yapının gerçek “bir numara”sı olan Kerim Paşa hiçbir zaman ortada görünmeyen ve hep perde arkasında kalan bir rol üstlenecek.

Diğer yandan şarkıcı Gülce'nin hapisteki sevgilisi Vural karakteri de diziye hızlı bir giriş yapacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.