Kuruluş Osman...OSMAN, BALA HATUN’U KURTARABİLECEK Mİ?

Kuruluş Osman...OSMAN, BALA HATUN’U KURTARABİLECEK Mİ?

Başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, 4. bölümüyle 11 Aralık Çarşamba saat 20:00’de ATV ekranlarında..

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’ın 11 Aralık Çarşamba saat 20:00’de ekrana gelecek dördüncü bölümünde Osman Bey, Bala Hatun’u kurtarmanın derdine düşecek.

‘Kuruluş Osman’ın dördüncü bölümünde; Bamsı Bey’in oğlu Aybars’ın intikamının peşinden giden Osman Bey’in yolu Şeyh Edebalı ile kesişir. Öte taraftan Kulucahisar kalesinin kumandanı Kalanoz, Serez’deki Margarite Manastırı’nın keşişi Yannis ile tanışıp onunla beraber hareket etme kararı alır.

Yannis ise kanlı planını hayata geçirip göl kenarındaki pazarı basıp Edebalı’nın kızını kaçırmayı başarmıştır.

Bu iş için taşeron olarak Katalan savaşçıları kullanan Yannis, Bala Hatun’dan istediklerini öğrenebilecek midir?

Osman ise esiri Teokles’i kaçıran Batur Alp’a oba meydanında ceza kesmiştir. Bunun karşılığında kafesli çadıra hapsedilecektir.

Kafesli çadırda pazar baskınını ve Bala Hatun’un kaçırıldığını öğrenen Osman ne yapacaktır?

Üç bölümüyle tüm reyting kategorilerinde birinci olan ve tüm dünyada ilgiyle takip edilen ‘Kuruluş Osman’, oyuncu kadrosu, prodüksiyon kalitesi, kostümleri, görkemli platosu ile Türk dizi sektörünün uluslar arası arenadaki amiral gemisi ve çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olacağını gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.